ARENDAL: Stakk av fra husbråk

23.41: Meldingen fra Revesanden på Fevik var at en mann i 50-årene raserte et hus innvendig. Han stakk av da politiet ankom. Det kom ikke flere meldinger om bråk fra adressen, sier operasjonsleder Frank Solås til fvn.no. Arendal. Melding om at en 51-årig mann raserte huset. Stakk av da politiet kom, ikke hørt noe mer.

ARENDAL: Festen "tok av"

0.22: Ungdomsfesten på Mjåvatn i Arendal kom ut av kontroll da flere enn de inviterte ville være med. Den roet seg, ifølge Solås, da politiet kom, og etter hvert fikk tilkalt moren til festarrangøren til huset.

ARENDAL: Bevisstløs etter påkjørsel

0.44. Etter påkjørselen på Langbrygga i Arendal var mannen bevisstløs, og ble fraktet til sykehus. Men ifølge operasjonsleder Frank Solås i Agder-politiet, var det likevel ikke synlige skader på mannen. — Han var veldig beruset, og skal i forkant ha hoppet foran biler i området, sier Solås.

KRISTIANSAND: Huskrangel

0.52: På Fidjemoen i Kristiansand valgte politiet å løse krangelen mellom to 18-åringer verd å kjøre den den ene parten bort fra huset. Trolig skrives det rapport fra hendelsen.

ARENDAL: Anmeldt for bråk

02.22: Politiet tok hånd om en 20-åring etter anmodning fra personalet på Kastellet på Langbrygga. Den berusede, lokale mannen ble påsatt håndjern av vaktene. Han hadde også blitt kastet ut fra et annet utested, og anmeldes for bråk i beruset tilstand, sier operasjonsleder Solås.

LILLESAND: Promillekjørte fra hotellregning

03.16: Hotell Norge meldte om bråk, tumulter og gjester som ville stikke fra regningen. - De reiste i en bil med kjent registeringsnummer. Seinere ble bilen stoppet av arendalspatruljen på Longum. Sjåføren, en 27-åring fra Oslo, er anmeldt for å ha kjørt i beruset tilstand, opplyser operasjonsleder Frank Solås. De øvrige passasjerene så sitt snitt til å forsvinne. Det er uklart om det kommer en anmeldelse fra hotellet.

LILLESAND: Innbrudd på Ulvøysund

03.35: I Ulvøysund i Høvåg meldes det om innbrudd på gamle gjestgiveriet. To personer var observert i området. Politi og vektere på stedet fastslår at uvedkommende har tatt seg inn i en hytte, samt i en jordkjeller på gjestgiveriet. Ingen mistenkte er pågrepet, og politiet venter nå på en gjennomgang fra eierne.

LILLESAND: Slakter-innbrudd

04.22 Uvedkommede har tatt seg inn i lokale til slakter Eide på Tingsaker, men neppe stjålet mye, sier Solås. Politiet har en beskrivelse av mulig gjerningsmann. Åstedsundersøkelsen vil komme etter hvert.

LILLESAND: Snublet over mulig biltyv

04.40: Mens patruljen var på Ulvøysund (se tidligere sak), observerte tjenestemennene en bil som bar preg av å være stjålet. Føreren stakk av fots, og var i dag tidlig ikke funnet. Bilen ble tauet inn.

LILLESAND: Gikk løs på inventaret

05.13: Kvinnen i 30-årene på Furulia, kastet i raseri ut inventar av huset. Hun ble etter hvert roet ned på stedet. - Om det kommer anmeldelse, får partene vurdere. Dette bærer preg av å være familiært, uttaler operasjonsleder Solås.

BYKLE: Biltyveri

06.34: En blå Ford Escort er stjålet fra Malmveien på Hovden. Den har kjennetegn PN 88609. **KRISTIANSAND: Innbrudd

08.30:** Det blir meldt om ubudne gjester i et hus i Nils Fidjelands vei. De skal ha romstert i huset men det er fortsatt usikkert hva som er borte.

**GRIMSTAD: Manglet førerkort

11.10:** En bilist på 27 år blir stoppet for i Grimstad for kjøring uten gyldig førerkort.