**LILLESAND: Stjålet båt

12.25:** Båt meldt stjålet fra en brygge i Høvåg. Tyveriet skal ha skjedd i perioden 6 – 11 mai. Skal være en hvit Wester 12 fots, med en 9,9 hesters Yamaha-motor.

**KRISTIANSAND: Fant båt

14.18:** En person meldte til politivakta at han hadde funnet en båt 12. mai, på Matholmen utenfor Justvik. Den var tidligere meldt stjålet fra en adresse på Søm. En 9,9 hesters Yamaha-motor var stjålet fra båten.

**KRISTIANSAND: Moped kolliderte med buss

14.20:** En buss og en moped kolliderte på E18, retning vestover. Bussen skulle kjøre forbi. Mopeden begynte å vingle og havnet i høyre forskjerm på bussen. Mopeden ble skadet så den ikke var kjørbar. Mopedføreren, en 20 år gammel mann fra Kristiansand, ble lettere skadet og ble tatt med til legevakta. Siden det ble personskade så oppretter politiet sak på forholdet.

**VALLE: Grisekjøring

14.44:** Politiet fikk melding om en kar som kjørte ”som et svin”. Mannen, som var fra Bergen, ble senere stoppet for å ha kjørt i 78 km/t i 60-sonen.

**GJERSTAD: Hvitevarer stjålet

14.50:** Innbrudd og tyveri fra hus på Sundebru i Gjerstad. Huset er ubebodd med det forgår arbeid på stedet. Dørene har stått åpne, og det har ifølge naboen blitt stjålet gassgrill, gasskomfyr og kjøleskap. Huseier var ikke tilstede. Politiet oppretter sak på forholdet.

**ARENDAL: Drivende gummibåt

15.00:** En gummibåt ble funnet drivende utenfor Færvik på Tromøya. Båten er en grå oppblåsbar gummibåt med en liten påhengsmotor. Båten ble funnet fastkilt under en brygge.

**KRISTIANSAND: Instrumenttyveri

15.06:** Randesund politistasjon har fått melding om et innbrudd på et lager i Bordalen. Det skal ha blitt stjålet en god del musikkinstrumenter fra stedet. Politiet har ikke vært på stedet ennå.

**MANDAL: Innbrudd på "Kjettingen"

15.15:** Melding om innbrudd på "Kjettingen” i Mandal. Ifølge meldingen skal noe verktøy være stjålet.

**FARSUND: Arbeidsulykke

15.39:** Arbeidsulykke ved Alcoa Industrier på Lista. En person skal være skadet. Mannen skal ha fått flytende aluminium over hodet og overkroppen. Luftambulanse ble sendt til stedet klokken 16. **ARENDAL: Biltyveri

16.23:** Stjålet bil fra Gårdsveien i Arendal i løpet av fredag kveld — natt til lørdag. Bilen skal være en blå Passat.

**KRISTIANSAND: Truet med kniv

16.52:** Politiet fikk melding om en person som truet med kniv i Dronningensgate. Det skal ha dreid seg om en krangel mellom en mann og en kvinne. Andre blandet seg inn, og ble da truet med kniv. Ifølge operasjonsleder holdt gjerningsmannen opp en morakniv, en type slirekniv. Pågripelsen foregikk uten dramatikk. Gjerningsmannen er en kjenning av politiet.

**KRISTIANSAND: Stjal sykkel

17.28:** Politiet fikk melding om at to narkomane stjal en sykkel fra en ung gutt ved domkirken. To menn på 43 og 39 år har blitt pågrepet, og politiet har tatt hånd om gutten. De to mennene hadde narkotika på seg da de ble pågrepet og sitter nå i arresten.

**KRISTIANSAND: Stjålet tilhenger

18.10:** En tilhenger av merke Brenderup er meldt stjålet på Rona i tidsrommet 13. til 14. mai. Tilhengeren er fortsatt ikke kommet til rette.

**KRISTIANSAND: Truet russ med kniv

22.06:** En person skal ha truet en gruppe med russ utenfor Patricks i Markens. Personen, som skal være en kjenning av politiet, truet med kniv. En politipatrulje er på utkikk etter gjerningsmannen.

**KRISTIANSAND: Truet med pistol

22.59:** Piningen på Hånes. Innringer meldte at kameraten nettopp hadde blitt truet av en voksen person med pistol. De kunne ikke si om det var en ekte eller falsk pistol. Politiet har en patrulje ute som snakker med de to fornærmede. De har ikke sett noe til den mistenkte ennå.

**GRIMSTAD: Knuste ruter

23.18:** "Loftet" i Grimstad ba om umiddelbar politiassistanse etter at noen gutter knuste ruter på utestedet. Politiet har pågrepet to gutter.

**KRISTIANSAND: Lekeslåss med balltre

23 18:** Politiet fikk melding om to personer som slåss med balltre i Henrik Wergelands gate. Det skal imidlertid bare ha vært lekeslåssing.

**TVEDESTRAND: Slåss med flasker

23.24:** Slåsskamp på brygga i Tvedestrand. Flere personer skal være involvert i slåssing, hvor blant annet flasker blir brukt.