GRIMSTAD: Full mann tatt for biltyveri

LILLESAND: Kjørte uten førerkort

13.20: En bilist stanses på E18 ved Svennevig. Vedkommende hadde ikke gyldig førerkort, og blir bøtelagt. Mannen er 25 år og kommer fra Lyngdal, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt.

**LYNGDAL: Villmannskjøring på moped

13.30:** Politiet får melding om en ung mann som kjører villmann på en uregistrert moped ved yrkesskolen i Lyngdal. Vi rykket ut, fant mopeden og vedkommende som kjørte. Han er 17 år gammel og hjemmehørende i Farsund. Gutten bøtelegges for forholdet, sier Jørgensen.

**ARENDAL: Kjørte inn i parkert bil

13.40** : En kvinnelig bilist kjørte inn i en parkert bil på Tromøybroa i Arendal. I bilen satt en 40 år gammel larvikkvinne, som etter uhellet klagde over smerter i nakken. Hun ble kjørt til legevakten for en kontroll.

Kvinnen som kjørte på henne er 47 år gammel og kommer fra Eydehavn.

**GRIMSTAD: Innbrudd i båt

13.40:** En mann møter på politistasjonen i Grimstad og forteller at han hatt uvedkommende på besøk i båten sin, en Nidelv 28. Kabindøra er brutt opp og det er stjålet noe drikkevarer. Innbruddet er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stjal bildeler

13.55:** Fra Gimlemoen ble det i løpet av onsdag kveld/natt til torsdag stjålet en frontfanger med støtfanger og kjennemerke fra en BMW 318. Bilen har kjennemerke BC 96326. **EVJE: Bilinnbrudd

15.00:** Politiet har fått melding om et bilinnbrudd i Tinnbergheia i Evje natt til torsdag. — To dyre batteridriller fra Motec er borte, og forholdet er anmeldt, sier operasjonsleder Jørgensen.