ARENDAL: Arbeidere beskutt med paintballkuler

**FLEKKEFJORD: Stjal trialsykkel

13.30** Tyver har brutt opp en stålcontainer tilhørende den lokale trialklubben, og stjålet en trialsykkel. Sykkelen var av typen Sherco 2.0. **ÅSERAL: Tyveri i ferieleiligheter på Bortelid

14.00** Politiet fikk melding om et innbrudd i tre ferieleiligheter på Bortelid. Det er blant annet stjålet en flatskjerm, mer har ikke politiet oversikt over.

**ARENDAL: Høylytt drikkelag forstyrret

14.28** Et drikkelag på Tyholmen hotell forstyrret andre folk i området. Da politiet kom til stedet, hadde drikkelaget forlatt hotellet. De hadde da ryddet opp etter seg, noe politiet er svært fornøyd med.

**KRISTIANSAND: Brant avfall ulovlig på Kokleheia

15.19** Politiet fikk tips om at det ble brent et bål med en del rivningsmaterialer og avfall på Kokleheia. Personen som brant ble pålagt å slukke bålet.

**ARENDAL: Jolle funnet, eier etterlyses

16.00** En eldre With-jolle med en 30-hesters Yamaha-påhengsmotor ble funnet ved Tromlingen utenfor Arendal. Politiet vet ikke hvem som eier jolla.

**KRISTIANSAND: Stjal fra hotellrom på Ernst

16.04** En gjest på Ernst hotell ble frastjålet mobiltelefon, bærbar pc og en bag med diverse papirer og noen kontanter da noen hadde tatt inn på hotellrommet der vedkommende bodde. Gjesten hadde vært ute i en halvtime, og husket ikke om han hadde låst hotellrommet eller ikke. Det var ingen bruddtegn på døra.

GRIMSTAD: To hunder døde i brann

**ARENDAL: Hærverk i sommerhus

17.30** En mann ringte politiet etter at han fant sommerhuset sitt endevendt. Noen skal ha vært inne i huset og ramponert, men det er uvisst om noe er stjålet.

**LILLESAND: Sett i stjålet båt

20.15** Politiet får melding om at to personer er observert i en stjålet båt ved Ulvøysund. Båten, en 14 fots med 9,9 hesters Yamaha-motor skal tilhøre en hytteeier i området. Personene kjørte mot Ulvøysund, og politibåten ble varslet.