Innbrudd på fylkestrygdekontoret

09.30: Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri på Fylkestrygdekontoret i Aust-Agder. Fra kontoret, som ligger i Arendal sentrum, var et par flatskjermer, telefoner og annet teknisk utstyr borte. Gjerningspersonene hadde brutt seg inn gjennom et vindu og rotet rundt på kontoret. Innbruddet skjedde antakelig i løpet av helgen, ifølge operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt.

Mistenkt for promillekjøring

09.30: En 41 år gammel mannlig bilist fra Kvinesdal ble stoppet av en politipatrulje på Malmøy i Mandal, fordi han ikke så ut til å være skikket til å kjøre bil. Han ble innbrakt til politistasjonen for blodprøve, mistenkt for å ha kjørt i ikke edru tilstand.

Tatt med kreftmedisin

10.35: En 48 år gammel mann fra Kristiansand ble arrestert i sitt hjem i Kristiansand i forbindelse med narkotikaetterforskning. Det viste seg at mannen da hadde diverse tabletter uten merking løst liggende i lomma. Han ble arrestert for besittelse av narkotika.

Stjal støvsuger

11.30: Politiet fikk melding om innbrudd i gamle Bøylefoss skole i Froland. Inngangsdøren var blitt brutt opp, og en støvsuger var borte.

Tatt med narkotika

13.30: Tre menn på 37, 37 og 40 år fra Kristiansand ble pågrepet i Kvadraturen mistenkt for kjøp og salg av narkotika. Den ene hadde da på deg 100 milligram dolcontin, en kreftmedisin som er populær i narkotikamiljøet for tiden. Personenes bopeler ble også ransaket.