KRISTIANSAND. To menn på 21 og 32 år ble i går kveld pågrepet etter å ha stjålet bøker fra en bokhandel i Markens gate. Mennene, som også var i besittelse av marihuana, forsøkte å løpe fra politiet, men ble raskt innhentet. Den ene av mennene hadde da kastet fra seg en gassdrevet pistol og annet tyvegods. De to er innsatt i påvente av videre etterforskning.

KRISTIANSAND. Onsdag kveld mistet en person førerkortet, og det ble skrevet syv forenklede forelegg under en trafikk-kontroll langs riksvei 456 i Vågsbygd. Personen som ble fratatt førerkortet på stedet hadde kjørt på rødt lys samt trosset en rekke skilt. Forholdet er anmeldt.

KRISTIANSAND. To personer, en mann og en ung kvinne på 18 år stanset onsdag kveld bilen rett før en UP-kontroll langs Torridalsveien, og løp til skogs. Politiet innhentet kvinnen, som innrømmet å ha kjørt bilen. Hun hadde ikke gyldig førerkort, og bilen viste seg å være begjært avregistrert. Kjøretøyet ble avskiltet og forholdet anmeldt.

GRIMSTAD. Ved 18-tiden pågrep politiet i Grimstad en mann i begynnelsen av 30-årene, som var i besittelse av mindre mengder hasj og valium. Mannen har erkjent forholdet og vedtatt et forelegg.

KVINESDAL. Politiet fikk ved 22-tiden onsdag kveld oppringning fra en hytteier som hadde oppdaget innbrudd på hytta si på Kvinesheia. Stuevinduet skal være knust, og det er foreløpig uklart hva tyvene har fått med seg. Politiet vil dra på åstedsbefaring i dag, torsdag.