**MANDAL: Urinering

23.55:** En 20 år gammel mann fra Mandal ble tatt med buksene nede av politiet i Elvegata i Mandal. Mandalitten urinerte på gata, noe som førte til at politiet anmeldte ham.

**VENNESLA: Ramponerte julelys

00.32:** En beboer i et boligfelt i Vennesla ringer politiet og forteller at noen ungdommer har vært på ferde og ramponert utejulelyset, som var satt på en busk i hagen. Ungdommene ble skremt vekk av melder, som nå vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Gikk løs på kjæresten

01.00:** En person ringer inn til politiet og forteller at en "gal" mann går løs på dama si ved ICA i Elvegata. To politipatruljer drar ut for å kikke etter mannen. Men etterhvert tar mannen som ringte inn meldingen kontakt igjen, og forteller at mannen og damen i fellesskap har satt seg i en taxi og kjørt fra stedet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.43:** En beruset person blir funnet sovende på fortauet i Vestre Strandgate. Personen blir innbragt av en politipatrulje, og måtte tilbringe natten i fyllearresten.

**MANDAL: Mistet lappen

02.59:** UP melder til politiet at de har stoppet en polsk statsborger som hadde litt for dårlig tid. Polakken, som ble stoppet i en norsk bil, ble målt til 93 km/t i 60-sonen. Dermed måtte han finne seg i å bli fratatt førerkortet.

**KRISTIANSAND: Mistet lappen II

03.08:** UP melder fra om nok en person har tatt sjansen på å gasse på litt ekstra. Den 55 år gamle mannen fra Kristiansands-området, ble tatt i 84 km/t i en 50-sone i Torridalsveien. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

**KRISTIANSAND: Angrepet av gjeng

03.24** : Politiet mottar en henvendelse fra Leopold, som har blitt kontaktet av en person som sier han ble angrepet av fire personer lenger oppi gata. Politiet er ute og kikker etter de fire personene, men de ser ikke noe til dem. Fornærmede har anmeldt forholdet.

**KRISTIANSAND: Bråkete mann

05.09:** En person ringer fra Mæbøveien på Flekkerøy og forteller at en mannsperson går rundt i området og lager bråk. Politiet drar ut til stedet, men ser ikke noe til den bråkete mannen.

**FLEKKEFJORD: Beruset person

05.51:** Akuttmottaket ved Flekkefjord sykehus ringer politiet og forteller at de har en beruset person de ikke klarer å bli kvitt. Politiet kjører til stedet, og sender personen hjem med taxi.