KRISTIANSAND: Ifølge dommen fra Kristiansand Tingrett, vil AEN (Agder Energi Nett AS) nå få tilgang til anlegget Fjellhallen og stenge av strømmen.

Dette skjer etter at AEN og LOS per 01.12.2006 ikke hadde mottatt til sammen 15.622 kroner i strømregninger fra innehaveren av Fjellhallen.

AEN har tidligere prøvd å få innpass i Fjellhallen, uten at innehaver har vært villig til gi dette. Å skru av strømmen krever at Energiverket får tilgang til anlegget, hvis ikke vil også andre og "uskyldige" beboere i nærområdet bli rammet av strømkuttet.

AEN har ifølge rettsdokumentene flere ganger purret på strømregningene, uten å ha fått noen tilbakemelding fra den saksøkte innehaveren. Vedkommende har heller ikke stilt opp til behandlingen av saken i Kristiansand tingrett, og avgjørelsen om avstenging av strøm er dermed blitt tatt uten at den saksøkte har vært til stede.

I tillegg til å få kuttet strømmen, vil innehaveren av Fjellhallen også bli krevd for saksomkostinger a 5.450 kroner, som må betales til AEN.