**NODELAND: Pumpestikk

17.10** En ukjent bilist stakk fra regningen etter å ha fylt bensin på Nodeland. Vedkommende vil bli anmeldt for forholdet.

**MOSBY: Slåsskamp om moped

23.15** Politiet måtte rykke ut for å stogge to slåsskjemper ssom hadde flydd i tottene på hverandre. Krangelen hadde sitt utspring i uenighet rundt hvem som eide en moped, og den ene mannen beskyldte den andre for å tyvlånt tohjulingen. Rapport er skrevet, og etterforskning vil bli utført for å bringe eierskapsforholdet på det rene.

**GRIMSTAD: Laget kvalme på Happy Time

23.30** På restauranten Happy Time Pizza ble en 28 år gammel mann fra Tromsø brakt inn til arresten etter å ha laget litt vel mye "happy time" for gjestene. Vedkommende var i beruset tilstand og sjenerte gjestene.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.45** Politiet fikk melding om slåssing i Tollbodgata utenfor Beverly Hills. Utestedet hadde problemer med tre personer som forulempet de andre gjestene. Patruljen rykket ut og fikk brakt situasjonen under kontroll.

**KRISTIANSAND: Spyttet på dørvakten

01.25** Politiet rykket ut til Rådhusgata utenfor Ernst hotell. Der hadde nattklubben problemer med en person på stedet som var til sjenanse og laget problemer. Mannen, en 24 år gammel kristiansander, spyttet på vaktene på stedet. Ved nærmere kontroll viste han seg også å være i besittelse av to gram hasj. 24-åringen ble satt i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Oppgav falsk navn

01.45** Utenfor 7-11 påtraff en patrulje en 18 år gammel mann fra Øvrebø, som forsøkte å oppgi falsk personalia. Mannen ble satt i fyllearresten, og kan vente seg en anmeldelse for å ha forsøkt å utgi seg for å være en annen.

**NODELAND: Fyllekjøring

02.40** Politiet pågrep en 19 år gammel mann fra Byglandsfjord i Kuliaveien på Nodeland natt til søndag. Han ble kjørt til legevakt for utvidet blodprøve, da det var mistanke om kjøring i beruset tilstand. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

**GRIMSTAD: Tisset på Godbiten

03.30** Rett utenfor Godbiten kiosk i Grimstad pågrep politiet natt til søndag en person som gjorde sitt fornødne litt for langt unna toalettet. Han blir siktet for urinering på offentlig sted. Mannen er 32 år gammel, og bruker sikkert porselenet neste gang han er nøden.

**ARENDAL: Kjørte uten lappen

05.50** Politiet foretok tidlig søndag morgen kontroll av et kjøretøy etter å ha fattet mistanke til bilføreren. Ved Kiwi i Arendal ble mannen stanset, og det viste seg at han ikke hadde gyldig førerkort. Det er snakk om en 23 år gammel mannfra Tvedestrand, og han vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Stjal fra gavebordet

06.30** Tidlig søndag morgen fikk politiet melding om to personer som smøg rundt Rygene grendehus. En person hadde overrasket to personer inne på grendehuset der det hadde vært festligheter kvelden i forveien. Det er uvisst om de rakk å forsyne seg av gavebordet. Da politipatruljen kom til stedet, hadde mennene forduftet.