Traff lysstolpe

KRISTIANSAND: En 34 år gammel mann fra Kristiansand er mistenkt for promillekjøring etter at han natt til søndag kjørte ned en lysstolpe i Vestre Dronningensgate. Mannen er bosatt på Lund. Politiet oppsøkte mannen på bopel og fant grunt il å ta en blodprøve

Lagde bråk på Caledonien

KRISTIANSAND: Litt over klokken 03.00 natt til søndag måtte politiet rykke ut og bortvise en person som lagde bråk på hotellet. Litt tidligere på kvelden hadde hotellet også meldt fra til politiet om en person som lage kvalm. Bråket ble for øvrig ordnet opp på stedet.

Bråk utenfor 7-Eleven

KRISTIANSAND: En ung mann ble slått i ansiktet utenfor 7-Eleven natt til søndag. Slåsskampen startet klokken 02.40. Politiet ble tilkalt og loste mannen tilbake til sitt hotell. Like etter oppsto også bruk utenfor restauranten Havana i Kristiansand sentrum. En mann ble tatt hånd om av politiet og kjørt tilbake til hotellet sitt.

Tatt med seks gram amfetamin

KRISTIANSAND: En 45 år gammel mann ble pågrepet av politiet i i Kristiansand sentrum natt til søndag mistenkt for å være i besittelse av narkotika. Da politiet pågrep mannen, fant de seks gram amfetamin og ett gram hasj.

Slåsskamp på Hortemo

KRISTIANSAND: En person brakk nesen under en slåsskamp på Hortemo lørdag. Ambulanse ble tilkalt men det viste seg altså ikke å være alvorlig personskader.

Bussbråk i Grimstad

GRIMSTAD: Politiet rykket lørdag kveld ut til busstasjonen i Grimstad. En sjåfør på Nettbussen hadde kontaktet politiet etter at han ble plaget av en passasjer. Sjåføren ble for øvrig som irritert at han dyttet bråkbakeren ut av bussen. Mannen falt og pådro seg en blåveis. Da politiet kom, ble tumultene ordnet opp på stedet.