**KRISTIANSAND: Ungdomsgjeng steller i stand bråk

00.10** AS bussen melder om problemer med en gjeng ungdommer om bord i bussen. Politiet sender en tjenestemann, som setter seg på bussen inn til byen med en patrulje kjørende etter. Patruljen melder om at alt var ok.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.24** En 30 år gammel kvinne er så beruset at hun ikke klarer å stå på egne bein. En patrulje kjører kvinnen til legevakta for sjekk.

**KRISTIANSAND: Klage på husbråk

00.26** En nabofest er så kraftig at naboene ikke får sove. Politiet sender en patrulje tli stedet med beskjed til festdeltagerne om å dempe seg. Etter kort tid får politiet en ny melding om at bråket har tatt seg opp igjen. Det blir meldt om bråk, ulmende slagsmål, hyl og skrål. Da patruljen ankommer stedet har gemyttene lagt seg.

**VENNESLA: Høy musikk og husbråk

00.20** Politiet mottar en klage på høy musikk og bråk ifra en fest i nabolaget. En patruljen tar kontakt med huseier og forholdet blir ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Klage på bråk

00.28** Poltiet mottar klage på bråk fra en ungdomsgjeng i Vågsbygda. Patruljen på stedet finner alt i sin skjønneste orden og melder tilbake om snille ungdom og fint lite bråk.

**KRISTIANSAND: Klage på bråk og høy musikk

01.35** En utefest på Fidjemoen tar avgårde og naboer klager på bråk og høy musikk. Da patruljen ankommer er det stille på stedet.

**VENNESLA: Skrik og skrål fra fest

00.47** En nabo melder om skrik og skrål fra en høylydt fest i nabolaget. Patrulje reiser til stedet. Musikken blir dempet og forholdet blir ordnet på stedet.

**LILLESAND: Innbrudd i Møglestuhallen

00.56** Alarmen går i Møglestuhallen i Lillesand. Da politiet ankommer stedet er gjerningsmannen borte fra stedet. Det er uvisst hvordan gjerninsgmannen har tatt seg inn, eller hva som er stjålet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

01.42** En nabo ser seg lei på den høye musikken fra en fest like ved og klager til politiet. Vedkommende får ikke sove av alt bråket. En patrulje rykker ut og forholdet blir ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Skrudde festen opp noen hakk

01.43** Melder klager på høy musikk fra et hus på Fidjemoen. Melder tar selv kontakt med personene og ber dem dempe seg. Like etter skrur festdeltagerne festen og musikken opp noen hakk. Da politiet ankommer stedet roer festen seg igjen.

**KRISTIANSAND: Stelte i stand bråk på utested

01.58** En person blir holdt på utsiden av vaktene ved Havana etter å ha stelt i stand bråk på stedet. Forholdet blir ordnet på stedet.

**LILLESAND: Ble satt i fyllearresten

02.02** En 26 år gammel mann blir funnet liggende utenfor Statoilstasjonen ved E18 i Lillesand. 26-åringen viser seg å være overstadig beruset, og blir kjørt til fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Falt om bevisstløs

02.07** En kvinne faller om bevisstløs på utestedet Havana. Poltiiet rekvirerer en ambulanse til stedet, som overtar saken. Ifølge politiet var kvinne trolig ruset.

KRISTIANSAND: Satt i fyllarresten

02.14 En 20 år gammel mann blir kjørt til fyllearresten da han er ute av stand til å ta vare på seg selv.

**MANDAL: Løsnet fortøyning til Oljevernskipet

03.02** To menn på 18 og 19 år fra Mandalsdistriktet blir tatt hånd om av politet etter at de løsner fortøyningen til Oljevernskipet som ligger fortøyd ved Bryggegata i Mandal. Mannskapet på skipet bllir vekket og skipet ble sikret og fortøyd på på nytt. Forholdet vil bli anmeldt

**KRISTIANSAND: Ramlet og slo seg i hodet

03.10** En kvinnelig gjest på Havana ramler og slår seg i hodet. Kvinnen blir blør fra hodet og blir kjørt til legevakta for sjekk.

**KRISTIANSAND: Tok seg en lur på byen

02.30** En 19 år gammel mann blir funnet halveis sovende i Vestre Strandgate i Kristiansand. 19-åringen blir tatt med og satt i fyllearresten.

MANDAL: Bommet på husadressen

**KRISTIANSAND: Ble slått i ansiktet

03.45** En 37 år gammel mann tar kontakt med politiet etter å ha blitt slått i ansiktet av en forbipasserende i Markens gate.

Fornærmede peker ut en 25 år gammel mann som gjerningsmann. 25-åringen på sin side benekter det hele. Fornærmede husker ikke så mye av episoden og er usikker på om han vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Tømte ut brannslukkingsapparat

05.02** Veitrafikksentralen melder fra til politiet om en person som er blitt observert i Baneheitunnelen. Personen skal ha tømt et av tunnelens brannslukkingsapparat på stedet. En patrulje blir sendt til stedet, men finner ikke gjerningspersonen.

**KRISTIANSAND: Tatt for promille

05.23** En 25 år gammel bilfører blir tatt med til legevakta for å avgi blodprøve etter å ha blitt tatt med 0,6 i promille i Tordenskjoldsgata. Mannen ble kjørt hjem av politiet etter å ha avlevert blodprøve.