KRISTIANSAND: Kjørte gjennom hekk

**SØGNE: Tatt på fersken

16.10** En tyv ble tatt på fersk gjerning da han prøvde å stjele verktøy, 400 kroner og tøy fra en byggeplass på Tangvall. Tyven, en 23 år gammel mann fra Mandal, beskrives som en kjenning av politiet. Han ble tatt med inn for avhør, samtidig som bopelen hans ble ransaket. Da politiet ikke fant noe, ble mannen løslatt.

**KRISTIANSAND: Etterlyser rød bil

16.30** En kvinne meldte fra til politiet om at hennes bil var blitt påkjørt utenfor Maxi på Lund torsdag formiddag. Da kvinnen kom ut på parkeringsplassen etter å ha plassert varer i butikken, fant hun sin blå Volkswagen Passat med skader på venstre side. Skadene skal koste mellom 30 og 40.000 kroner å utbedre. Politiet etterlyser derfor tips fra noen som kan ha sett en rød bil på parkeringsplassen mellom klokken 09 og 11.15 torsdag formiddag.

ARENDAL: 19-åring omkom i frontkollisjon

**KRISTIANSAND: Tatt etter påkjørsel

19.21** En 53 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand. Mannen skal ha kjørt i en parkert bil ved Meny på Grim torv, og deretter stukket fra stedet. Eier av bilen noterte imidlertid registreringsnummeret, og mannen ble oppsøkt av politiet på sin bopel. Han nektet for å ha vært ved Meny i det aktuelle tidsrommet, men overvåkningskameraet i butikken avslørte ham. 53-åringen ble kjørt til legevakta for å avlegge blodprøve.