KRISTIANSAND: Mannen, som kom kjørende fra Holskogveien, svingte ifølge politiet ut på Vågsbygdveien uten å overholde vikeplikten. Han ble truffet av en lastebil og havnet i grøften på andre siden av Vågsbygdveien.

— Flere vitner har forklart at mannen svingte ut i veien uten å ta hensyn til vikeplikten, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til fvn.no.

- Ikke alvorlig

Ulykken skjedde i 11.30-tiden søndag formiddag. Både brannvesen, politi og ambulanse ble sendt til stedet. Mannen ble kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand.

— Skadeomfanget er foreløpig uklart, men han skal ikke være alvorlig skadet, sier Solås.

88-åringen var ved bevissthet da han ble hentet av ambulansen. Hans kone, som var passasjer i bilen, skal ha kommet fra kollisjonen uten fysiske skader, ifølge politiet. Begge er hjemmehørende i Kristiansand.

Rev av døren

Lastebilen kom kjørende mot Flekkerøy, og traff personbilen i førersiden. Brannvesenet måtte rive av døren på bilen for å få bilføreren ut.

Ulykken førte ikke til store trafikkproblemer. Politiet dirigerte trafikken i ett felt mens oppryddingsarbeidet pågikk, og veien ble åpnet for normal trafikk om lag en halv time etter kollisjonen.