**VENNESLA: Knuste vindusrute

00.39** Politiet får melding om at flere ungdommer har knust en rute på Vennesla ungdomskole. Saken etterforskes nå videre av politiet.

**KRISTIANSAND: Lagde kvalm på utested

00.48** Utestedet Midnight Cafe melder fra om en kranglete og beruset gjest som lager kvalm på stedet. Mannen forsvant fra stedet innen politipatruljen kom fram.

**NODELAND: Samlet seg til rånetreff

00.50** Politiet får melding om det som trolig er et rånetreff på Nodeland ungomskole. Da politiet ankom stedet var rånerne borte.

**MANDAL: Innbrudd i drosje

00.55** En politipatrulje fra Mandal kommer over det som er et innbrudd i en drosje som stod parkert ved Gumpens Auto i Mandal. Så langt er det ikke avklart hva som er blitt stjålet fra drosjen.

**ÅMLI: Audi stjålet

01.08** Politiet får melding om en bil som er stjålet fra Århuskleiva på Åmli. Bilen er en hvit Audi 100 med kjennetegn LS 34628. **KRISTIANSAND: Kastet pizza på 7-Eleven

01.11** Politiet får melding om at noen kaster pizza på 7-Eleven i Markensgate. Da politiet kom til stedet hadde pizzakasterne forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Stelte i stand bråk

01.18** En 30 år gammel mann fra Kristiansand blir kjørt til arresten etter å ha stelt i stand krangel og havnet slagsmål på Strandpromenaden i Kristiansand.

**ARENDAL: Urinerte på offentlig sted

01.20** En 48 år gammel mann fra Arendal blir anmeldt for å ha urinert på veggen til Tapperiet Pub i Arendal.

KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin og brukeutstyr

En 28 år gammel bilist fra Vennesla havnet i arresten etter en bilkontroll i natt. Mannen er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. I bilen ble det funnet en pose med hvitt pulver, som trolig er amfetamin, samt brukerutstyr.

AUDNEDAL: Kjørte av veien — havnet i myr

**VENNESLA: Biltyveri i Vennesla

01.56** Politiet får melding om at en sort Nissan Primera med kjennetegn PP 14858 er stjålet.

**RISØR: Kjørte uten gyldig førerkort

02.14** En bilist bli anmeldt for ha kjørt uten å inneha gyldig førerkort like ved Ausland i Risør.

KRISTIANSAND: Havnet i munnhoggeri

To menn på henholdsvis 21 og 33 år havnet i en krangel i Kristiansand sentrum. Etter å ha snakket med politiet ble forholdet ordnet på stedet og kranglefantene gikk hver til sitt.

**FROLAND: Tatt med amfetamin og kniv

03.38** En 42 år gammel mann fra Birkeland blir tatt med 3 gram amfetamin og en kniv på R42 ved Shell stasjonen. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Fulgte bilspor etter fyllekjører

06.30** En politipatrulje kommer over merker i asfalten og de de karakteriserer som merkelige bilspor på Justvik i Kristiansand.

Patruljen bestemmer seg for å følge sporene som leder frem til en ulåst garasje på Justvik. I garasjen finner politiet årsaken til bilsporene.

— Bilen hadde kollisjonsskade og det ene hjulet var helt på skjeive, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

Politiet mistenker den 25 år gamle bilføreren for å ha kjørt bilen i påvirket tilstand. Han er nå tatt med til utvidet blodprøve.

KRISTIANSAND: Siktet for familievold

**FLEKKEFJORD:

09.28** En hundeeier i Svegeveien i Flekkefjord melder en svart buhund og en hvit puddel savnet.

**KRISTIANSAND:Stjal bilskilt

10.56** Fra en bil i Havreveien i Kristiansand er det i løpet av natten stjålet to bilskilt. Skiltene har kjennetegn PN 88989. **BIRKELAND: Trafikkuhellpå R41

11.02** AMK melder om et mindre trafikkuhell på R41 ved Hobbesland, nord for Birkeland. Mopedfører kom ifølge politiet uskadet fra hendelsen.

BIRKELAND: Kjørte uten hjelm og førerkort

12.45 En mopedfører blir anmeldt av politiet for å ha stukket fra politiet og kjørt uten hjelm og gyldig førerkort. Mopedføreren nektet å stoppe for kontroll og ble oppsøkt på egen adresse etter at patruljen noterte ned registreringsnummeret på mopeden.

ARENDAL: Etterlyser eier av jolle

En Steady jolle med 9,9 hk Johnsen båtmotor har ligget i gjestehavna i Arendal i lang tid. Politiet lurer på båten kan være stjålet og etterlyser nå båteieren.