I juli uttalte 18 år gamle Daniel at han ikke hadde noen kjæreste, men at han ønsket seg det etter hvert. Elleville tenåringsjenter, som har hylt på de siste filmpremierene der Potter-stjernen har vært til stede, ble ikke mindre begeistret da de hørte det.Men nå later Daniel Radcliffe til å ha funnet seg godt selskap — i en fire år eldre skuespiller som han har sett naken på scenen én gang. Irske Laura O'Toole var nemlig reserve for Radcliffes kvinnelige motspiller i den kontroversielle teaterstykket «Equus» da det ble spilt i London tidligere i år, og måtte steppe inn en gang.

De to er ifølge avisen Daily Mails kilder kommet hverandre «svært nær» i tiden etterpå, og blir stadig observert sammen blant annet på handletur nær der Radcliffe bor vest i London.

Laura O'Toole er også en dyktig skuespiller. Produsentene av «Equus» var så fornøyd med innsatsen hennes at hun skal spille hovedrollen når forestillingen legger ut på turné i Storbritannia til neste år. Men da blir ikke motspilleren Daniel Radcliffe, men derimot Alfie Owen-Allen, lillebroren til Lily Allen. Radcliffe står i stedet på scenen når «Equus» settes opp i New York i 2008. (©NTB)