SONGDALEN: Frontkollisjon

ARENDAL: Stjal PC fra skole

04:55: Tyvene fjernet lista rundt et vindu og brøt seg inn på Eydehavn skole. En PC ble stjålet. Ingen er pågreget i forbindelse med tyveriet. Politiet vil etterforske tyveriet på vanlig måte.

SØGNE: Flere sjøboder brutt opp

**SIRDAL: To anmeldt for promillekjøring

07.45** To menn fra Tonstad ble anmeldt for promillekjøring etter å ha blitt stoppet i en bil under en promillekontroll i Tonstad sentrum. Føreren blåste til 0,29 i promille. Mennene er 53 og 61 år gamle.

— Hvorfor begge ble anmeldt, vet jeg ikke. Det kan være den ene var eier av bilen og den andre kjørte, sier operasjonsleder i Rogaland politidistrikt til fvn.no.

MANDAL: Brann i Budokka hoppbakke

KRISTIANSAND: Stjal moped fra Mosby

EN KTM mellomtung mc med registreringsnummer PU 2546 er stjålet fra Kildalen i løpet av natta.

BYGLAND: Mor og barn kjørte utfor veien

FROLAND: Innbrudd i containere

I løpet av natta har verktøy blitt stjålet fra en container.

KRISTANSAND: Stjal båt fra Justvik I tidsrommet fra 25. mai til 5. juni er en hvit Laguna 7500 med en 225 hesters påhengsmotor stjålet fra en henger som stod i Justvik båthavn. Eieren var på ferie.

LILLESAND: Redningsaksjon mellom Lyngholmen og Justøya

KRISTIANSAND: Stjal lommebok på kafé

En kvinne ble frastjålet lommeboka på en kafé i Kristiansand tirsdag ettermiddag. Kvinnen mener to menn, som fulgte etter henne inn på kafeen, står bak tyveriet. Kvinnen oppdaget at lommeboka var borte da hun kom inn på stedet. Hendelsen ble meldt inn klokken 15.19 tirsdag. En patrulje fra politiet rykket ut til stedet for å finne de to mennene, uten å lykkes. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Stjal dekk og felger

16.02** : En person på Østebø i Arendal melder inn at dekk og felger er stjålet fra bilen hans. Det har også vært innbrudd i bilen.

ARENDAL: Branntilløp i politihuset

16.22 En dampventil lekket ut veske, og sørget for at det ble utviklet røyk og varme på bygningen, som huser både politiet og posten i Arendal. Brannvesenet rykket ut til stedet, og fikk situasjonen under kontroll.

**KRISTIANSAND: To butikktyver pågrepet

16.32** To litauiske butikktyver ble pågrepet av politiet ved Albert matsenter i Kristiansand tirsdag ettermiddag. De to mennene er henholdsvis 35 og 41 år gamle, og vil få et forelegg av politiet.