VALLE/BYGLAND: Nye tyverier på bomstasjoner

KRISTIANSAND: Skallet ned av bekjent

KRISTIANSAND: Kjedekollisjon på Mjåvann og Søm

GRIMSTAD: Gikk inn og stjal penger Politiet fikk melding om at det før helgen hadde vært tyveri i en bolig på Nordås. Boligen var ulåst, og tyven(e) stakk av med en del tusen kroner som lå i en arbeidsveske. Politiet vil ikke opplyse om det eksakte beløpet som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Stjal lommebok på Rimi

12.22** En 36 år gammel kristiansandsmann som er en kjenning av politiet ble filmet av overvåkningskameraer da han stjal en lommebok fra en kunde på Rimi i Kvadraturen. Rett etterpå ble han sett av Securitas i Wergelandsparken, og ble pågrepet av politiet. Mannen ble kjørt til arresten.

**FLEKKEFJORD: Kjørte i lysmast

13.55** En bilist kjørte utfor E 39 på Tjersland og traff en lysmast. Resultatet var kun materielle skader.

GRIMSTAD: Trafikkuhell i Vesøygaten To biler kolliderte i et kryss fredag i 17.30-tiden. Først så det ut til at ingen ble skadet, men mandag fikk den ene bilisten, som er en 18 år gammel mann fra Grimstad, konstatert fra legen at han hadde fått en liten nakkeskade. Dermed ble uhellet meldt til politiet først mandag.

**MANDAL: Én tatt i fartskontroll

13.00-14.00** Politiet holdt fartskontroll i 60-sona på Møllsletta i Holum. Én bilist fikk forenklet forelegg for å ha kjørt i 73 kilometer i timen.