Lå med avkledd overkropp i busslomme

KRISTIANSAND: En beruset person ble kjørt til legevakten etter han ble funnet skadet i en busslomme på Hellemyrbakken. Mannen blødde fra et kutt over pannen og overkroppen var avkledd. Både politiet og ambulansen ble sendt til stedet. I følge politiet kan det tyde på at mannen har fallt. Det er foreløpig ingen mistanke om at noe kriminelt har hendt han. Politiet mottok meldingen klokken 21.21. **70-åring kjørte uten helseattest

GRIMSTAD:** Klokken 17.40 stanset politiet en bil. Føreren av bilen var 70 år og hun hadde ingen helseattest med seg. Førerkortet vil bli beslaglagt inntil kvinnen skaffer seg en helseattest.

**Kjørte på rådyr

SETESDALEN:** Klokken 17.48 får politiet melding fra en mann som har kjørt på et rådyr i Bykle. Rådyret lå i veikanten, og mannen gikk ut fra at det var dødt. Viltnemnda har nå tatt over saken.

**Bilist kjørte i vannet

ARENDAL:** Politiet får melding fra en bilist som har plukket opp en ung mann som hadde kjørt i vannet. Uhellet hendte i veien mellom Salterød og Dalen. Mannen var ikke skadet, men bilen hans lå fortsatt i vannet. Politiet er sendt ut til stedet for å bistå med redning av bil, samt finne ut årsaken til hendelsen.

**Kjørte på hund

ARENDAL:** Klokken 19.36 melder en fortvilet bilist om at han har kjørt på en hund ved Parkveien. Hunden skal ha løpt videre etter uhellet.

Fartskontroll på riksvei 9

VALLE: Mellom klokken 12.30 og 14.00 hadde politiet en fartskontroll ved 50-sonen på Rysstad. Av 55 kjøretøy skrev politiet ut ett forenklet forelgg for fart.

Biltyveri

KRISTIANSAND: Klokken 15.10 fikk politiet telefon fra Autoteknikk i Setesdalsveien. De meldte om at en Mitsubishi Lancer med registreringsnummer PN97315 er blitt stjålet i løpet av natten. Forholdene vil bli anmeldt.

Nytt innbrudd i båtbyggeri

ARENDAL: Klokka 0730 fikk Agder politistrikt melding om nok ett innbrudd i Nidelv båtbyggeri på Bjorbekk. Tyven(e) har stjålet pc-skjermer og brutt et våpenskap. Fra det er det stjålet ei salongrifle og et luftgevær. Kriminalavdelingen i Arendal har vært på åstedsundersøkelse og overtatt saken.

Bilbrann

SØGNE: Det tok fyr i sikringsboksen på en bil ved Nygård skole på Hølleveien klokken 0748 torsdag. Brannvesenet fikk slukket brannen, men bilen ble så skadet at den måtte taues til verksted

Nytt tyveri i Åmlihallen

ÅMLI: Flere ganger er barn og unge som trener i Åmlihallen blitt utsatt for tyverier. Onsdag kveld skjedde det igjen. To unge jenter ble frastjålet lommebok og bankkort mens de trente.

Tyveri fra bolig

KRISTIANSAND : På Lund har en familie hatt innbrudd natt til torsdag. Tyver har stjålet et par datamaskiner en kameramobiltelefon, ei lommebok, et kamera og et sett bilnøkler. En politipatrulje har vært på åstedet og opprettet etterforskning.

Etterlyst pågrepet

GRIMSTAD: Ansatte ved vinmonopolet i grimstad meldte torsdag formiddag om noe som kunne tyde på promillekjøring. En mann hadde sett ut som om han var beruset og gått til bilen etter å ha handlet. Det samme hadde skjedd onsdag. Politiet fikk sporet opp bilen, og da var det fem personer i den. Mannen som hadde handlet, var ikke sjåfør. Men mannen som var sjåfør var edru. Imidlertid hadde han ikke førerkort. Dessuten viste det seg at en tredje mann, som var passasjer, var etterlyst av politiet siden i sommer. han skulle vært inne til avhør i forbindelse med en alvorlig trafikksak. Derfor ble han pågrepet at politiet, og innbrakt til avhør.

VENNESLA: Skulle prøve stjålne joggesko — i bilen

KRISTIANSAND: Kollisjon ved Kjosbukta

**Stjålet moped

ARENDAL:** En moped med registreringsnummer PH 5625 ble i løpet av formiddagen stjålet fra Arendal videregående skole.

**Dame fakket vesketyv

KRISTIANSAND:** En dame var blitt frastjålet veska på Rema 1000 i Tordenskjoldsgate ved 17-tiden. Hun fikk imidlertid tak i navnet til tyven fra andre, og fikk selv sporet opp den 16 år gamle gutten som stjal veska - og fikk veska tilbake. Det er uklart om dama vil anmelde vesketyven.

**Skapte bråk på Randesund-tilstelning

KRISTIANSAND:** Sent fredag kveld kom en gjeng ungdommer og lagde bråk på et rusfritt arrangement på Randesund bydelshus. Ungdommene, som var fra andre bydeler enn Randesund, ble satt på bussen til byen av politiet.

**Stjal mc-skilt

KRISTIANSAND:** Et motorsykkel-skilt med registreringsnummer PT 5608 er stjålet fra Kongensgate.

KRISTIANSAND: 18 forelegg på to timer