**GRIMSTAD: Kuttet ned syv trær ved Lidl

10.30** Politiet fikk melding om at noen hadde gjort skadeverk ved Lidl i Lillesandsveien. Syv trær var felt, og de ansatte ved Lidl-butikken skal ikke ha vært særlig fornøyd med ugjerningen.

**ARENDAL: Eldre damer bidro til å fakke lommetyv

14.10** To eldre damer ringte politiet da de var blitt frastjålet penger under et kafébesøk i Arendal sentrum. Politiet kom til kaféen, og fikk god hjelp av damene samt andre øyenvitner til å beskrive hvordan lommetyven så ut. Ved hjelp av signalementene fikk de sirklet inn tyven, og 20 minutter senere pågrep de mannen i Vestregate. Mannen, som er 30 år og bosatt i Arendal, ble tatt med til avhør, men ble senere sluppet fri.

**SØGNE: Kjørte uten førerkort

14.30** En 31 år gammel kristiansander ble stoppet utenfor samfunnshuset uten gyldig førerkort. Mannen bil bli anmeldt for forholdet.

**FLEKKEFJORD: Skadeverk på hytte

15.00** Politiet fikk melding fra en kvinnelig hytteeier fra Stavanger om at det var blitt gjort skadeverk på hytta hennes i Flekkefjord. Pipa var skadet, og noen rør på taket var revet ned.

**TVEDESTRAND: 11-åring kjørt hjem av politiet etter Kinderegg-stjeling

15.20** Politiet rykket ut til Coop Prix da butikken meldte om en nasker. Patruljen rykket ut, og en 11 år gammel gutt med lokal tilknytning viste seg å være synderen. Han hadde stjålet to Kinderegg, og ble kjørt hjem av politiet.

KRISTIANSAND: Bygningsarbeider hoppet da 10 meter høyt stillas raste ned

ARENDAL: Kvinne kjørte inn i autovernet

**MANDAL: Stoppet svensk bil med mulig stjålet campingvogn

16.45** En politipatrulje stoppet en svenskregistrert bil som hadde en tilsynelatende helt ny campingvogn på slep med et knust vindu på E39 ved Mones. Bilføreren, en 34 år gammel mann med adresse i Oslo, hadde ikke papirer eller vognkort på campingvogna — noe som forsterket politiets mistanke om at den var stjålet. Vogna er beslaglagt og politiet etterforsker saken.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

21.30: En bileier meldte fra om at høyre vindu på bilen hans var knust og to lommebøker var stjålet. Bilen stod parkert bak Vågsbygd senter da innbruddet skjedde en gang mellom klokken 18 og 21.30. Eier vurderer å anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Ungdommer ødela bil

21.45: En ungdomsgjeng ble observert da de knuste ruta på en varebil som stod parkert ved Håneshallen. Ungdommene, som skal være i 14-15-års alderen løp mot Hånes sentrum etter hærverket. Bilen, som manglet dekk og så forlatt ut, skal også ha blitt tagget. En bilforretning har overtatt bilen for videresalg, og skal være underrettet om hærverket.