KRISTIANSAND: Inbrudd

00:34: Politiet mottar en melding om at det har vært innbrudd i en bolig i Kongens gate. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av kvelden, trolig etter klokken 23. Eieren av boligen kan rapportere at det er stjålet en bærbar pc og en dvd-spiller.

KRISTIANSAND: Ruteknusing

00:50: En 20 år gammel mann fra Rogaland ble pågrepet for å ha knust ett vindu i Utleieprodukters lokaler i Gyldenløves gate. Ett vitne hadde sett mannen og kunne gi politiet et godt signalement, som førte til at synderen raskt ble pågrepet. I forbindelse med arrestasjonen ble det også funnet en liten mengde hasj på 20-åringen.

SØGNE: 17-åring banket opp

01:04: En mor ringer politiet og melder om at hennes sønn nettopp har blitt banket opp av en navngitt person ved Rimi på Tangvall. Den fornærmede, en 17 år gammel gutt, hadde blant annet skader på tenner, og skal ifølge moren ha vært bevisstløs. Politiet oppfordret moren til å kjøre sønnen en tur på legevakten, noe hun sa hun ville gjøre. 18-åringen som er mistenkt for forholdet er enda ikke pågrepet.

KRISTIANSAND: Plagsom karaoke

01:27: En nabo ringer til politiet og melder fra om en plagsom fest i Tømmerstøveien. Høy musikk og karaoke skal ha vært til stor sjenanse for flere naboer. Politiet reiste til festen, og ga festdeltakerne beskjed om å roe seg ned, noe de også gjorde.

KRISTIANSAND: Gjest lagde trøbbel

01.42: En patrulje bring inn en 33 år gammel mann fra Evje, som hadde laget trøbbel for vaktene på Rederiet nattklubb. Mannen hadde nektet å fjerne seg fra området etter pålegg fra vaktene, og han var i tillegg ute av stand til å ta vare på seg selv. Han ble tatt inn til tørk, og har blitt anmeldt.

KRISTIANSAND: Spyttet på politi

01:47: En vakt på Leopold ber om assistanse fra politiet for å ta hånd om en 20 år gammel mann fra Kristiansand som lager bråk på stedet. Politiet bestemmer seg for å ta med seg mannen på kammerat, og i forbindelse med innbringningen spytter 20-åringen også en av politimennene to ganger. Han har blitt anmeldt for ordensforstyrrelser.

KRISTIANSAND: Anmeldt for trusler

0214: En vakt på Ernst Hotell ber politiet om å fjerne en 23 år gammel mann fra Egersund som lager trøbbel. Politiet innbringer mannen, som vil bli anmeldt av dørvakten for trusler.

KRISTIANSAND: Fikk seg en på nesa

02:33: En 19 år gammel mann fra Drammen får seg en på nesa av en ukjent gjerningsperson. Den fornærmede tar selv kontakt med en politipatrulje, som kjører ham til legevakten for en sjekk. Gjerningsmannen er ikke funnet.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

03:06:** En politipatrulje stopper en bil med mistanke om promillekjøring. Føreren av bilen, en 19 år gammel mann fra Søgne, blir tatt innbragt for en promilletest, og det blir fastslått at han har en promille på 0,72. 19-åringen er anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Holdt seg ikke borte

03:07: Politiet pågriper en kranglefant på Leopold. Den kranglevorne mannen, en 19 år gammel kristiansander, hadde tidligere på kvelden fått beskjed av politiet om å holde seg unna Leopold resten av kvelden. 19-åringen var så lur at han kom tilbake og ble dermed pågrepet, og ilagt et forelegg på 5000 kroner som han har vedtatt.

LINDESNES: Utforkjøring

03:31: En person kjørte av veien ved Svennevig i Lindenes. Føreren av bilen, en 31-åring fra Kristiansand, ble kjørt til Sørlandet Sykehus Kristiansand med mindre skader. Politiet har mistanke om promillekjøring, og sikret seg derfor blodprøver fra mannen.

KRISTIANSAND: Hindret politiet

03:42: I forbindelse med at politiet skal innbringe en mann for urinering på offentlig sted, blir de hindret av en 27-åring fra Lillesand. 27-åringen, som har blitt tilsnakket av politiet tidligere på kvelden, hyler og skriker. Han blir pågrepet for sin oppførsel og har blitt anmeldt for ordensforstyrrelser.

KRISTIANSAND: Truet vakt

04:21: En person blir pågrepet for ordensforstyrrelser ved Rederiet nattklubb. Den pågrepne, en 28 år gammel mann fra Kristiansand, skal ha truet en vakt, og slått på ett vindu.

KRISTIANSAND: Skummende fontene

06:15: Politiet får inn melding om at det er store mengder skum i fontenen til Nupen-anlegget. Høyst sannsynlig har noen helt vaskemiddel i fontenen. Politiet har ikke pågrepet noen for forholdet.

SØGNE: Inbrudd i barnehage

10:36: Politiet får inn en melding om at det har vært innbrudd og tyveri i Sjøstjernen barnehage i Søgne. Ruta til inngangdøra er knust og det en flatskjerm til pc og to digitale kameraer er stjålet. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

SØGNE: Hærverk

12.15: Politiet får melding om hærverk på Bunnpris ved Høllen i Søgne. Diverse reklameskilt og en frysedisk er blitt ødelagt. I tillegg er søppeldunker tømt ut og kastet rundt. Politiet vil se hva de kan finne ut.

ÅMLI: Stjålen båt

12.37: Politiet får inn et anonymt tips om hvor de kan finne en høyst sannsynlig båt. Politiet reiser til Åmli og finner en 25 fots båt med 110 hk som de tar med seg ned til Arendal igjen. Båten viser seg å være stjålen.

HÆGBOSTAD: Motorsykkel i veibanen

13.00: Politiet får melding om at det ligger en forlatt motorsykkel i veibanen på riksvei 337 ved Suleskare. Det viser seg at fører av motorsykkelen har viket for en bil og sklidd. Han haiket så videre til en telefon og kontaktet viking og politiet 13.15. Ingen personskader.

FLEKKERØY: Dårlig sikt i tunnel

14.20: Politiet får melding om dårlig sikt i Flekkerøytunnelen. De varsler veitrafikksentralen som ordner opp i saken.

TVEDESTRAND: Skadeverk

15.00: En person finner frontruta på bilen sin knust. Han vil anmelde forholdet etter hvert.

MANDAL: Bøyd stolpe

15.54: Politiet får melding om at en bil har kjørt inn i en stolpe. Ingen personskader, men stolpen som er bøyd må sikres.

FARSUND: Bil i motsatt kjøreretning

17.20: Politiet får inn en melding om at en kvinne (19) har kommet over i motsatt veibane på tross av fysiske avsperringer på E-18 ved Rona. To biler kom i skadet, men ingen personer. Kvinnen blir anmeldt for å ikke ha overholdt trafikkreglene.

RISØR: Innbrudd

17.25: Politiet får inn en melding om at en person i brun hettegenser prøver å bryte seg inn i bygningen til en bedrift i Risør. Personen stakk fra stedet før politiet ankom.

**SØGNE: Høy musikk

20.45:** Politiet mottar en klage på høy musikk i et boligfelt i Søgne. En patrulje reiser ut til stedet, og musikken dempes.

MANDAL: Skallet til dame

22.18 : Politiet får melding om en krangel på E-39 mellom Mandal og Vigeland. Det viser seg at en mann (28) har skallet til en kvinne i en bil. Mannen blir pågrepet av politiet.

BYGLAND: Mann slått ned

22.35 : Politiet får en melding om bråk på en festival i Ose. En mann skal ha blitt slått ned og fått noen skader i annsiktet. Patrulje er blitt sendt opp.