**KRISTIANSAND: Gjeng oppførte seg aggressivt

23.58** Politiet ble tilkalt da en ungdomsgjeng prøvde å ta seg inn i en bolig i Markens gate. Ungdommene skal ha oppført seg aggressivt, og da politipatruljen kom til stedet ble det meldt om full slåsskamp. En 16 år gammel gutt fra Kristiansand ble innbrakt. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted og for å ha sjikanert politiet.

**ARENDAL: Bortvist fra Havnepuben

00.10** En 32 år gammel mann fra Kristiansand ble bortvist fra Havnepuben etter mistanke om at han kan ha forsøkt seg på lommetyveri. Politiet ble tilkalt etter at mannen hadde handa i lommen på en av gjestene, men vedkommende ville ikke anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Klage på feststøy

00.22** Politiet fikk inn klager på støy fra en fest ved HiA på Gimlemoen. Da patruljen kom til stedet var festdeltakerne i ferd med å forlate stedet.

**MANDAL: Kom i klammeri med vakter

00.29** Flere ungdommer havnet i klammeri med vaktene på tivoliet i Øvrebyen. Gjerningspersonene stakk imidlertid fra stedet før politiet ankom. Vaktene vurderer å anmelde forholdet.

**ARENDAL: Slo nabojente med flaske

00.32** En 16 år gammel jente ble brakt til legevakt med ambulanse etter at hun angivelig skal ha blitt slått i hodet av en nabokvinne. Hendelsen skjedde da jenta gikk over til naboen for å beklage støy fra hennes hjemme alene-fest. Jenta vurderer å anmelde forholdet.

**ARENDAL: Bråk fra jenter

00.42** Fire jenter ble bedt av politiet om å dempe seg etter meldinger om hyl og skrik utenfor Rimi Songetorvet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp mellom sjåfør og passasjer

00.50** Politiet måtte rykke ut da en drosjesjåfør og en passasjer braket sammen utenfor Victoria Pub i Markens gate. Passasjeren stakk imidlertid fra stedet før patruljen ankom. Sjåføren fikk ødelagt buksa og klokka.

**FLEKKEFJORD: Mann i tunnel

00.54** Innringere varslet politiet om en mann som gikk på E 39 inne i Austadtunnelen. En patrulje lette etter mannen uten resultat.

**MANDAL: Tatt med amfetamin

00.55** En 19 år gammel mann ble innbrakt fra Store Elvegate for å være i besittelse av mindre mengder amfetamin. Mannen erkjente forholdet, og ble kort tid etter løslatt.

**MANDAL: Hoppet fra bybroa

01.23** Politibåten måtte plukke opp en 17 år gammel gutt som hoppet i elva fra bybroa. Gutten var beruset, og ble kjørt til arresten for bokstavlig talt å tørke opp. Han skal ha kommet fra stuntet uskadet.

**GRIMSTAD: Bortvist fra byen

01.41** En 19 år gammel mann ble pålagt å holde seg bort fra byen resten av natten etter at han hadde kranglet med en jente i sentrum.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

01.44** En hvit BMW 316 med kjennemerkene KF 87183 ble meldt stjålet fra Valhallagata.

**ARENDAL: Slåss i Pollen

01.45** To 19 år gamle menn ble innbrakt av politiet etter en slåsskamp i Pollen. Begge vil bli anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Slått i ansiktet

01.46** En mann i midten av 30-årene ble slått i ansiktet ved utestedet Haven i Grimstad. Mannen vet hvem gjerningsmannen er og vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Bråk fra leilighet

01.54** Politiet måtte rykke ut til en leilighet i Kongens gate etter meldinger om høylytt bråk. Festdeltakerne avsluttet festlighetene da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Urinerte i Tollbodgata

02.14** En person ble innbrakt til politistasjonen i Kristiansand etter at han urinerte på offentlig sted i Tollbodgata. Personen ble anmeldt for forholdet og deretter dimittert. Han vil bli presenteret et forelegg i ettertid.

**MANDAL: Havnet på elva

02.35** En 30 år gammel mann fra Vestlandet måtte til tørk i drukkenskapsarresten etter at han havnet utfor bryggekanten i Mandal sentrum.

**KRISTIANSAND: Gjengslagsmål ved Oddemarka

02.47** En politipatrulje kom over en ungdomsgjeng i full slåsskamp ved Oddemarka. Det viste seg at to gutter var blitt angrepet av en ungdomsgjeng. Gjerningspersonene stakk fra stedet, og er ikke identifisert. Guttene, som kom fysisk uskadet fra hendelsen, vurderer å anmelde forholdet.

**ARENDAL: Pågrepet for bråk

02.57** En mann i 40-årene fra Rykene ble pågrepet av politiet etter at han stelte i stand bråk på Havnepuben. Mannen vil bli anmeldt for bråk på offentlig sted.

**MANDAL: Ny person hoppet fra bybroa

03.16** Politiet fikk melding om at nok en gang hadde en person hoppet fra bybroa. Da patruljen kom til stedet hadde vedkommende avsluttet badingen og stukket fra stedet.

**VENNESLA: 24-åring innbrakt

04.29** En 24 år gammel mann måtte tilbringe resten av natta i drukkenskapsarresten etter at han ble funnet på trappa til Trekanten pub.

**MANDAL: To tatt med narkotika

07.49** En 19 år gammel mann fra Rogaland oppførte seg noe ampert da politiet fant ham på Sjøsanden. Mannen hadde tatt ecstasy og ble kjørt til legevakta i Mandal. Derifra ble han sendt til Sørlandet sykehus i Kristiansand. Han oppførte seg imidlertid så truende at en polititjenestemann måtte bli med i ambulansen. Kort tid etter ankomst Kristiansand skal han ifølge politiet ha klarnet til. Han vil bli anmeldt for bruk av narkotika. Også en 19-åring fra Kristiansand ble innbrakt fra Sjøsanden, mistenkt for narkotikabruk.