FLEKKEFJORD: Fireåring omkom i traktorulykke

ARENDAL: Mistanke om promillekjøring

20.14: Politiet får melding om en billst som kan være i alkoholpåvirket tilstand. En patrulje stanser mannen, som etter en test viser seg å ikke være påvirket av alkohol. — Det er mer en helsesak. Mannen er gammel og dårlig til å kjøre bil. Vi vurderer om vi skal ta fra ham lappen på grunn av høy alder, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

MANDAL: Ulykke etter båtlek

**FEVIK: Klage på cross-syklister

20.40:** Politiet får k lage på ungdom som kjører på uregistrerte cross-sykler på Fevik. Da patruljen ankom stedet, stakk syklistene av sted. - Det er observert to stykker, og det er kommet en hel del klager på disse i det siste. Vi kommer til å foreta oss noe i nærmeste fremtid, sier operasjonsleder Børge Steinsland.

**VIGELAND: Trafikkulykke E39

22.26:** En personbil har skåret ut av veien på Vigeland og revet ned en lysmast. Sjåføren, som kommer fra Kristiansand, har pådratt seg mindre skader.

**ARENDAL: Jakter på promillekjører

23.24:** Politiet jakter på en navngitt mann som skal ha sittet og drukket øl ved Harebakken senter, før han satte seg i bilen og kjørte av gården. - Vi leter etter ham nå, og vet hvem vi ser etter, sier operasjonsleder Børge Steinsland.