KRISTIANSAND: – Jeg har et enormt konkurranseinstinkt. Jeg klarer ikke gi 80 prosent, jeg må gi alt. Jeg er der for opplevelsen også – men jeg skal vinne! sier Tonje Frigstad til TV 2.

Hytte og bil er målet for 21-åringen, som er årets yngste Farmen-deltaker. Birkenesavisa skriver at hun er fra Birkeland, men bor på Lund i Kristiansand. Lokalt er hun kjent fra damelaget til Birkenes IL.

Kanalen opplyste i starten av september at innspillingen er godt i gang på Steinsjøen gård, mellom Hurdal og Østre Toten kommune.

Tirsdag 21. september gikk første program med sørlendingen på skjermen på TV.

– Jeg har bein i nesa, og jeg vil si jeg er råsterk. Jeg har alltid trent masse, også har jeg vært i førstegangstjenesten. Der hoppet jeg i fallskjerm, som var veldig fysisk og psykisk krevende. Så jeg har fått rustet meg opp litt, sier Frigstad i TV 2s presentasjon av årets deltakere i det populære realityprogrammet.

Her er årets Farmen-deltakere. Tonje Frigstad (t.v.) fra Kristiansand har klar en klar målsetting om å stå igjen som vinneren av Farmen 2021. Foto: Espen Solli/TV2

Frigstad forteller til TV 2 at hun har trent på flere av tvekamp-grenene.

Hun beskriver sine svakheter slik:

– Jeg kan være litt naiv og godtroende. Også vil jeg tro jeg mest sannsynlig er yngst. Det kan være en svakhet òg en fordel. Det er litt vanskelig å kreve sin plass når man er yngst og ikke har noe erfaring. Det er også en av mine svakheter.

Hun dro inn på gården som singel, og er ikke fremmed for litt gårdsromantikk.

– Jeg synes det er gøy å flørte. Hvis det kommer single kjekkaser inn, så må man jo bare se hva som skjer, sier hun og ler.