Gjerningspersonene brøt seg inn gjennom disse to vinduene. Gjerningspersonene brøt seg inn gjennom disse to vinduene. Foto: Tormod Flem Vegge

To personer pågrepet etter innbrudd i Kristian­sand

En måtte kjøres til legevakt.

KRISTIANSAND: Klokka 04.39 fredag morgen melder politiet om et innbruddsforsøk i Suldalen i Kristiansand.

«Fortvilet innringer opplyser at noen holder på å bryte seg inn ved å knuse vinduet. Det høres singling i glass gjennom telefonen. Politiet har ankommet stedet og har kontroll. Det er knust 2 ruter», skriver politet på Twitter.

Mer og mer fortvilet

– Vi hadde beboer på tråden hele tiden mens innbruddsforsøket pågikk. Vedkommende var tydelig redd og ble mer og mer fortvilet fram til vi ankom stedet, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt.

Politiet fikk raskt kontroll på flere personer og én av dem hadde et mindre kutt etter å ha knust ruten.

«Innringer framstår som uskadd. Uklart hendelsesforløp og hva som er årsaken til at de tok seg inn til melder», opplyser politiet videre.

To personer ble pågrepet i forbindelse med hendelsen.

Unge gjerningspersoner

«Den ene har kuttet seg på glassrute på veg inn i leilighet. Er behandlet på legevakt og transporteres til arrest», skriver politiet.

– Det var flere personer på stedet, men det er kun to som kan knyttes til selve handlingen. Vi var på stedet så raskt at ingenting ser ut til å ha blitt tatt fra leiligheten. Det er heller ingenting som tyder på at det er brukt våpen. Men en av gjerningspersonene blir også siktet for vold mot politiet etter at vedkommende sparket til en av våre tjenestemenn, sier Repstad.

Gjerningspersonene opplyses å være i slutten av tenårene og starten av 20-årene.