Myntkasser stjålet

GRIMSTAD: Tyver stjal myntkasser med til sammen 1200 kroner fra et solstudio i Levermyrveien sent mandag kveld. Solstudioet er selvbetjent, og mye tyder på at tyvene var på ferde i åpningstiden. Det er ingen mistenkte i saken.

Tyveri fra bolig

FROLAND: Tyver knuste et vindu og stjal en prosjektør og bærbar pc fra en leilighet i Skolevegen i Froland mandag kveld. Fornærmede ringte selv til politiet da han oppdaget at uvedkommende hadde vært i leiligheten. Politiet leter nå etter en hvit personbil som ble sett i området.

Tyver glemte tjuvgods

ARENDAL: Natt til tirsdag brøt tyver seg inn og stjal en tv og en videospiller fra Lunderød ungdomskole i Arendal. Da politiet fulgte tyvenes fotspor i snøen fant de fjernsynsapparatet og videospilleren liggende langs veikanten. Mye tyder på at tyvene stakk fra stedet i en bil, men det er ennå ukjent hvorfor de la tjuvgodset stå igjen.

Tyver på ferde i Vennesla

VENNESLA: Politiet pågrep tre menn som lusket rundt i et boligområdet i Vennesla natt til tirsdag. Mennene hadde en stjålet tilhenger med seg. Politiet mistenker at tyvene planla å stjele en cross-sykkel og frakte den på tilhengeren. Mennene ble tatt med til arresten i Kristiansand. Alle tre er fra Vennesla, og er 24, 25 og 39 år gamle.

Innbrudd i butikksente r

ARENDAL: Klokka 05.30 natt til tirsdag meldte en vekter om innbrudd i et butikksenter i Torsbudalen i Arendal. Da politiet kom til stedet så de at tyvene hadde vært inne i tre forretninger. Det er ennå ukjent hva som er stjålet.

Tyveri fra barnehage

KRISTIANSAND: En tyv knuste et vindu og brøt seg inn i Møllestua barnehage i Møllevannsveien natt til tirsdag. Det går sykkelspor, som trolig tilhører tyven, fra vinduet. Det er foreløpig ukjent hva som er stjålet.