Stjal fra automater

VENNESLA: En eller flere tyver har trolig overnattet i butikksenteret på Vennesla natt til onsdag. I løpet av natten har de gått løs på automater, trolig med vinkesliper, og tømt dem for kontanter. Politiet i Agder har vært på stedet og sikret seg nødvendigs spor. Hvorvidt det er video fra overvåkingskamera, visste ikke operasjonslederen ved Agder politidistrikt da Fædrelandsvennens nettavis snakket med ham 1330. Tømte kassapparatet

ARENDAL: Det er begått et grovt tyveri fra frisørsalongen på Flostad bo— og omsorgssenter i natt. Da de ansatte kom på jobb onsdag, oppdaget de at kasseapparatet var tømt for kontanter. Politiet fikk melding klokken 1015. Ryggeuhell

KRISTIANSAND: En kvinnelig sjåfør måtte til lege etter at en bekjent bilfører kjørte i bilen hennes. Uhellet skjedde ved Postterminalen i Kristiansand, og kvinnen skal ha kommet uskadet fra hendelsen.

Finner ikke fører

KRISTIANSAND: Politiet har ikke fått kontakt med føreren av en personbil som havnet på taket i vannet på Ålefjær klokken 1044. Det dreier seg om en ung gutt, som har brast gjennom gjerdet med bilen.

Forbipasserende fraktet ham til sykehus, så da politiet kom fram til ulykkesstedet var det ingen der. Da politiet kontaktet legevakten, fikk de beskjed om at bilføreren hadde forlatt stedet uskadet. Klokken 1330 hadde politiet ikke fått tak i bilens kvinnelige eier. Politiet har ikke mistanke om noen kriminelle forhold.

Jaget butikktyv

KRISTIANSAND: Securitasvaktene stormløp etter butikktyven, en 22 år gammel mann fra Kristiansand. Han ble oppdaget på fersk gjerning mens han nasket på Mega i Vestre Strandgate i Kristiansand rundt lunsjtider.

22-åringen stakk da han ble oppdaget, med vaktene i hele. Han løp oppover mot Setesdalsveien, og ble pågrepet først ved bomstasjonen ved Gartnerløkka av en politipatrulje.

Under pågripelsen utviste den mistenkte butikktyven liten grad av kontroll på aggresjonen, og langet ut et slag mot en av politibetjentene. Dermed ble han innbrakt, anmeldt både for butikktyveri og for å ha slått etter en politimann.