Kvinne slått ned på Sixpence

KRISTIANSAND : Ved 23 tiden fikk politiet melding om at en kvinne i 50-årene var blitt slått ned på puben Sixpence i Kirkegata i Kristiansand sentrum. Den fornærmede kvinnen fikk et sår i øret etter slagene. Hun ville likevel ikke anmelde forholdet. Politiet brakte inn gjerningsmannen, som også er i 50-årene. Ettersom det ikke ble levert noen anmeldelse ble mannen dimittert like etter.

Unge bilførere mistet lappen

VENNESLA : To ferske bilførere på 18 år mistet lappen i Holteveien i Vennesla natt til torsdag. Mennene kjørte i henholdsvis 76 og 77 kilometer i timen i 50-sonen. Mennene er fra Vennesla og Kristiansand.

Innbrudd hos Blom Møbler

GRIMSTAD : Natt til torsdag brøt tyver seg inn hos Blom Møbler på Fevik i Grimstad. Tyvene tok seg inn ved å krype under en garasjeport. Alarmen ble utløst og tyvene flyktet fra stedet uten å få med seg noen verdisaker.

Innbrudd hos Reber Schindler

KRISTIANSAND : Arbeidere hos heismontøren oppdaget torsdag morgen at uvedkommende hadde vært inne i bedriftsbygningen. Det er ifølge politiet usikkert hva som er stjålet.

Stjålet bil i Gjeving

TVEDESTRAND : I løpet av natt til torsdag har tyver stjålet en VW Transporter fra en adresse på Gjeving i Tvedestrand. På stedet hvor bilen stod fant politiet to stjålne båtmotorer. En 115 hestekrefters Mariner og en 60 hesters påhengsmotor.