VENNESLA: Like før klokken to natt til mandag fikk politiet inn melding om at to jenter kjørte moped i beruset tilstand i Vennesla sentrum. Etter noen runder i sentrum klarte imidlertid ikke patruljen å finne jentene. To timer senere kom det inn en ny melding: En moped hadde kollidert i sentrum. Et ambulansehelikopter ble sendt fra Arendal, men ingen personer var å finne ved ulykkesstedet. Etter noe leting ble en 17 år gammel jente fra Søgne og en 15 år gammel jente fra Vennesla funnet på trappa til legevakta. Jentene klaget på magesmerter og ble fraktet med ambulanse til Sørlandet sykehus i Kristiansand. Politiet har tatt blodprøver, og jentene er anmeldt for promillekjøring.

Biltyveri på Paltorsken

KRISTIANSAND: En bil som stod parkert på Paltorsken, mellom Kristiansand og Søgne, ble brutt opp i løpet av natta. Det er uvisst om noe er stjålet.

Ulovlig søppelbrenning

SØGNE: Klokken 23 fikk politiet inn flere meldinger om at svart røyk veltet ut fra industriområdet Høllen vest. Det viste seg at noen drev med ulovlig søppelbrenning i en container, og hadde tent på flere gummihjul. Ingen ble pågrepet for forholdet.

Bil over jorde

ARENDAL: En 69 år gammel mann fra Arendal er kjørt til Sørlandet sykehus etter at han ifølge politiet trolig fikk et illebefinnende i bilen i morgentimene mandag. Bilen hans tok ut over et jorde og gjennom et gjerde, inntil den stoppet i murveggen til Røed bo— og omsorgssenter.

Kjørte i fylla

MANDAL: Etter at flere innringere hadde observert sjanglete kjøring, stoppet politiet en 23 år gammel mann fra Mandal ved Skogsfjord. Mannen ble kjørt til legevakta for blodprøve, og fikk førerkortet beslaglagt.