Oppgjør om bilsalg

ARENDAL: To personer røk sammen på Langbrygga i Arendal ved 01-tiden. Slagsmålet hadde sitt utspring i en bilhandel mellom de to, der de ikke hadde blitt enige om oppgjøret. Etter hvert blandet det seg inn flere personer som gikk til angrep på den ene av slåsshanene. Det ble visstnok brukt balltre, og han havnet også i sjøen. Etter hvert ble han brakt til sykehus med en flenge over det ene øyet og skade i en fot. Det dreier seg om en mann i 30-årene fra Lillesand som foreløpig ikke har anmeldt noen for hendelsen.

Ølglass i hodet

ARENDAL: En 31 år gammel mann fikk et ølglass i hodet på Langbrygga i Arendal ved 02-tiden. Han anmodet om å bli kjørt til legevakten av en politipatrulje, noe som ble gjort. Han har foreløpig ikke anmeldt noen. Han ble heller ikke alvorlig skadd på noe vis.

Slått ned av gjeng

MANDAL: To personer ble slått ned utenfor butikken Mjåland i Mandal sentrum ved 03-tiden. Det var såpass alvorlig at den ene ble innlagt på sykehus til observasjon natten over. De har forklart til politiet at de mener det var en gjeng fra Rogaland som helt uprovosert gikk til angrep.