**ARENDAL: Anmeldt for vannlating

23.25:** En 30 år gammel mann fra Arendal vil bli anmeldt for urinering på Tyholmen av en politipatrulje. Mannen var såpass beruset at han ble kjørt i drukkenskapsarrest.

**KRISTIANSAND: Malerityveri fra Hotell Norge

00.02:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Hærverk på traktor

00.47:** Melding om flere ungdommer som knuser ruter ved Klimahuset i Strandpromenaden 30. Flere politipatruljer ble sendt til stedet. To gutter og to jenter i alderen 16-17 år ble pågrepet for ruteknusing på en parkert traktor tilhørende Kristiansand kommunes parkvesen. Alle traktorens ruter ble knust. I tillegg er det knust en rute i Klimahuset og det er utført hærverk på en pengeautomat nær Tresse. Et toalett i området er også tagget ned.

Alle fire ungdommene ble innbrakt til Kristiansand politistasjon. Tre av dem, alle 16 år, ble hentet av foreldre eller barnevernsinstitusjon. Den fjerde, en gutt på 17 år, ble satt i arresten ved Kristiansand politistasjon. Det er opprettet sak på forholdet.

**LYNGDAL: Bil kjørte fra politiet

01.29:** En politipatrulje meldte at den kjørte bak en bil som ikke stanset for kontroll i Agnefestveien. Bilen, en liten hvit personbil med to personer, forsvant for patruljen. Det ble lett etter bilen, uten resultat. Politiet fikk ikke sikret registreringsnummeret på bilen.

— Bilen kjørte såpass fort at patruljen av trafikkhensyn vurderte at det var best ikke å legge seg på hjul, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt Geir Andersen til Fædrelandsvennen.

**FROLAND: Kjørte uten lappen

02.38:** Politipatruljen stanset føreren av en uregistrert og mørklagt moped på riksvei 42 ved Osedalen. Føreren hadde heller ikke mopedførerbevis. 16-åringen fra Arendal blir anmeldt for forholdene.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri

10.23:** En sølvfarget Gilera Piaggio med registreringsnummer PV1566 ble meldt stjålet fra Kobberveien på Tinnheia. Tyveriet skjedde i natt.

**KRISTIANSAND: Skilttyveri

10.28:** Skiltplate HT10291 er stjålet fra en parkert bil i Voiebyen.

**LYNGDAL: Grovt tyveri

10.48:** To påhengsmotorer er meldt stjålet fra Yamaha Motorsenter i Lyngdal. Politiet gjennomfører sporsikring på stedet.

**FROLAND: Tatt med narkotika

10.58:** En gutt og en jente i 20-årene ble pågrepet mistenkt for å være i besittelse av mindre mengder narkotika i Froland. Begge ble kjørt til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Tok butikktyv på fersken

14.17:** Betjeningen på Prix på Lund tok en butikktyv på fersk gjerning. Tyven stakk fra stedet. Politiet har sett etter vedkommende, foreløpig uten funn.

**MANDAL: 37 tatt i fartskontroll

14.19:** Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: Gressbrann

14.53:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Tyveri i garasje

16.26:** Det kom melding om grovt tyveri fra en garasje i Industrigata på Lund. Det er stjålet verktøy, kompressor og luftverktøy.

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

16.53:** En 20 år gammel mann ble tatt for å kjøre uten førerkort på Nedenes.

**LILLESAND: Beruset mann forsøkte å stoppe biler på E 18

18.34:** Les mer i egen sak.

**EVJE OG HORNNES: Bil stoppet med spikermatte etter biljakt

20.54:** Les mer i egen sak.

**LYNGDAL: Stjal bilskilter

21.58:** Noen har stjålet bilskilter med nummer NF 11351 fra Snartemo stasjon.