KRISTIANSAND: Det var klokken 22.36 tirsdag kveld at politiet i Agder fikk telefon fra amk-sentralen at de ønsket bistand.

— Politiet rykket da ut til ei adresse i Randesund. Etter kort tid ble det konstatert at det var en død person på adressen. Saken blir etterforsket som et mistenkelig dødsfall. Ut over det har ikke politiet ytterligere opplysninger, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset, til Fædrelandsvennen.

Etterforskere fra Kristiansand politistasjon har i hele natt arbeidet med saken. Det er også gjennomført kriminaltekniske undersøkelser på stedet. Den avdøde, en mann, er sendt til Folkehelseinstituttet i Oslo for rettsmedisinsk undersøkelse. En foreløpig muntlig rapport om undersøkelsene er ventet torsdag ettermiddag.

Såvidt fvn.no forstår er det ingen indikasjoner på at dødsfallet skyldes en kriminell handling, men etterforskningsskrittene som er gjennomført til nå er av helt rutinemessige karakter.

— Det skal gjennomføres en del avhør i saken, samtidig som en del kriminaltekniske undersøkelser og prøver skal avklares, sier etterforskningsleder Jan Nesland ved Randesund politistasjon.