KRISTIANSAND: Biler i brann 05.57: Les mer i egen sak.

ARENDAL: Bulket og stakk 07.43: Fra Krøgenes-området øst av Arendal får politiet melding om en varebil med tilhenger som hadde vært borti flere andre biler og skadet disse. Bilen ble sett kjørende østover på Kystveien.

KRISTIANSAND: Kjørte ulovlig 09.56: Utrykningspolitiet stopper en bil i Suldalen utenfor Kristiansand. — Fører har ikke førerkort for bil og anmeldes for ulovlig kjøring, melder politiet på Twitter.

ARENDAL: Tok butikktyv 11.27: Fra Amfi Arena ble det meldt om at en ansatt hadde fulgt etter en butikktyv som stjal mobiltelefon. - Mannen stoppes, og melder trenger hjelp på Café Buen, og politiet dirigeres til stedet, anfører operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

LILLESAND: Innbrudd på campingplass 12.33: Fra Skottevig Camping kom det inn melding om innbrudd og tyveri fra ei campingbu. - Det ble stjålet en tv, to stk GPS og ett stereoanlegg, ifølge operasjonsleder Frank Solås.

KRISTIANSAND: Full mann 12.34: Politiet kjørte til Dvergsnestangen camping og tok hånd om en mann med truende adferd. - Patruljen tar med seg mannen, som fremstilles for undersøkelse på legevakta, skriver politiet på Twitter.

KRISTIANSAND: Funnet sovende i båt 12.51: I forbindelse med berging av båt i regi av folk fra Bragdøya kystlag, ble det funnet en sovende mann i båten. - Mannen pågripes, skriver politiet på Twitter.

EVJE: Vogntog sperret veien 12.16: Les mer i egen sak

BIRKENES: Bil havnet i bekk - kvinne fraktet til sykehus 13.56: Les mer i egen sak.

GRIMSTAD: Plagsom hund 14.08: En patrulje i Grimstad ble dirigert til Nordås der to skolebarn var redd for en hund som sperret veien for dem. - Guttene ble skremt, men hunden var vekk da patruljen kom fram, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Stoppet fyllekjøring

14.19: Fra Skippergata i Kristiansand fikk politiet inn melding om en beruset kvinne i en bil. Politiet tok hånd om kvinnen og bilnøklene og avverget promillekjøring.

TVEDESTRAND : Pågrep naken hasjrøyker 16.59: Fra Tvedestrand fikk politiet inn melding om en naken mann som lå med en hasjpipe i et solstudio. Politiet rykket ut og pågrep en 35 år gammel mann. Han var i besittelse av noen tabletter, og ble tatt med til sentralarresten i Arendal.

**KRSTIANSAND: To biler kolliderte i Vågsbygd

18.36:** Les egen sak

KRISTIANSAND: Butikktyv slo seg vrang 18.53: Politiet fikk inn melding fra Sørlandssenteret om en vanskelig bytikktyv ved Barneland. En vekter følte han trenge politiassistanse og en patrulje ble dirigert til stedet. - Vedkommende fremskaffer personalia når patruljen kommer til stedet, og han vil bli anmeldt for tyveriet, melder operasjonssentralen til Agder politidistrikt på Twitter.

**KRISTIANSAND: Tatt med kniv

21.04:** En politipatrulje innbringer en 29-årig mann fra Dronningensgate. -Vedkommende var i besittelse av en kniv og mindre mengder narkotika, forteller politiet på Twitter.

**SØGNE: Kvinne slått av mann

22.11:** Fra Søgne får politiet inn melding om at en kvinne er slått av en navngitt mann. - Patruljen frakter den fornærmede til legevakten for en sjekk, skriver operasjonssentralen ved Agder politidistrikt i en Twittermelding.