**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

22.22** : Politiet får melding fra en vekter om at innbruddsalarmen har gått hos Next Sport i Sørlandsparken og at det er bekreftet at en dør er brutt opp. En patrulje har vært på stedet og det er foreløpig anslått at mindre mengder sportsutstyr er stjålet.

FLEKKEFJORD: Råkjører havnet i arresten

**MANDAL: Ville ikke forlate Kroa

23.08:** Politiet må hente ut en beruset person som ikke vil forlate Kroa i Mandal. Mannen tar tydeligvis ikke fulgt politiets anmodning og etter at politiet må komme tilbake for tredje gang, blir personen kjørt hjem og anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg.

**EVJE OG HORNNES: Mister mopedlappen

00.46:** En 16 år gammel mopedist mister førerkortet for å ha kjørt rundt på ett hjul og «burning» i Evje sentrum.

**GRIMSTAD: Skadeverk på politibil

00.57:** Ved utestedet Bluebox i Grimstad er det noen som finner ut at de skal rive av et sidespeil på en politibil. En 19 år gammel kar fra Arendal er mistenkt og anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Tatt med hasj på ferjekaia

Tollere stopper en 46 år gammel dansk statsborger med mindre mengder hasj på ferjekaia i Kristiansand. Han kan vente seg en anmeldelse for forholdet.

KRISTIANSAND: Krakilsk mann bet jente på fest

**MANDAL: Stjal riksløveskiltet

02.46:** En vakt på et utested i Mandal kom over en person med riksløveskiltet som til vanlig henger ved politistasjonen i byen. Vakten leverte tilbake skiltet og pekte ut en mistenkt. 22-åringen fra Marnardal som er mistenkt, satte seg kraftig til motverge utenfor utestedet og endte dermed i arresten.

**GRIMSTAD: Naken mann gjorde skadeverk på biler

04.10** : Ved et bo— og omsorgssenter i Grimstad er det en beboer som løper rundt naken og gjør skadeverk på de ansattes biler og raserer leiligheten sin. Han låser seg inne da politiet kommer, men de får til slutt kontroll på han og transporterer han til behandling. Grimstad kommune kommer trolig til å anmelde skadeverket.

**LINDESNES: Tyveri fra bolig

07.00:** Mellom klokken 02.00 og 06.45 har det vært et tyveri fra en bolig i Lindesnes. Uvedkommende har funnet reservenøkkelen og stjålet en veske som sto i gangen. Blant annet kontanter og en mobil er også borte.

**KRISTIANSAND: Raserte leilighet mens beboer sov

07.39:** I løpet av natta har uvedkommende sparket inn døra en til en leilighet i Gyldenløves gate, rasert hele leiligheten og stjålet med seg blant annet en tv. Beboeren merket ingenting fordi han lå og sov med øreplugger.

ARENDAL: Stjal bil

10.25: Bilen stjålet fra Løvetanntoppen på Nedenes er en svart VW Tiguan, med registreringsnummer PD 31557. ARENDAL: Stjal girspaken i bilinnbrudd

12.06: I tyveriet fra en ulåst bil på Skibberhei forsvant CD-spiller/radio - og girspaken, til og med, sier operasjonsleder Jon Kvitne til fvn.no.

LYNGDAL: Innbrudd i campingvogn

12.53: Et vindu ble brutt opp i campingvognen parkert ved KVS Lyngsdal. Foreløpig vet ikke politiet hva som er stjålet.

Trafikkulykke i Birkenes

FARSUND: Innbrudd i hus

14.07: Kjellerdøra ble brutt opp i et hus som stod tomt på Nordheim. Ifølge dem som meldte fra, skal innbruddet trolig ha skjedd i løpet av natta. Innbruddet skal undersøkes nærmere når en patrulje er tilgjengelig.

ARENDAL: Innbrudd i hytte

14.33: Verandadøra ble brutt opp, og uvedkommende tok seg inn i hytta på Skarestrand. Det var en nabo som meldte fra. Politiet har forsøkt å få kontakt med hytteeier, men uten å lykkes.

KRISTIANSAND: Noe uoppgjort

16.40: En mann ringte politiet og sa seg utsatt for legemsfornærmelse og trusler på Mosby. Mannen hadde befunnet seg i en bil utenfor Rema 1000 på Mosby da en annen kom bort i forbindelse med et krangel de to hadde hatt gjennom vinteren. I tumultene som oppstod ble manen i bilen forsøkt dratt ut gjennom vinduet. Han er uskadet, men ønsker likevel å anmelde saken, opplyser Jon Kvitne i agderpolitiet.