**SETESDAL: Mistet lappen

10.00-14.45:** Politiet holder laserkontroll på riksvei 9, ved Grendi i Setesdal. Det blir skrevet ut ti forenkla forelegg og en person blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. I tillegg mister bergenser på 28 år sertifikatet for å ha holdt 87 km/t i 60-sonen.

TVEDESTRAND: **Truende oppførsel

10.59:** Politiet får melding om skremmende atferd på NAV-kontoret i Tvedestrand. En 40 år gammel navngitt mann blir fjernet fra stedet av politiet. NAV-kontoret vil anmelde saken.

MANDAL: Bilulykke

Les egen sak.

RISØR: Slo til saksbehandler

Les egen sak.

**LINDESNES: Stjålet bilskilt

13.45:** Politiet får meldinger om to biler på Lonestranda som har blitt frastjålet sine skiltsett. Tyveriet skal ha skjedd mellom klokka 18 tirsdag ettermiddag og onsdag formiddag klokka 12. Bilskiltene har registreringsnummer DN21673 og DK26473. Det var gjort forsøk på å bryte opp tanken til den ene bilen, og politiet antar det var et forsøk på å stjele diesel.

17.13: En politipatrulje i Mandal stopper en kvinne som kjører en bil med de stjålne skiltene. Sjåføren er pågrepet og politijuristen vil vurdere hva en skal gjøre videre i saken.

**GRIMSTAD: Trailer kjørte videre etter å ha sneiet personbil

15.12:** I forbindelse med skifte av felt på E 18 ved Grimstadporten skal en trailer ha sneiet borti en personbil. Traileren kjørte bare videre, og den andre parten tok kontakt med politiet for å få hjelp til å stoppe den. Traileren ble stoppet ved Lillesand, men den finske sjåføren hevdet at han ikke hadde lagt merke til sammenstøtet. Lastebilhengeren hadde spor som var forenelige med skader på den involverte bilen, og partene fylte ut ordinær skademelding. Det er nå opp til juristen å avgjøre hva som skjer videre i saken.

**MANDAL: Innbrudd hos Mandal Bilteknikk

16.04:** En ansatt er tilfeldigvis innom Mandal Bilteknikk og oppdager at noen har brutt opp døren. Politiet kommer til stedet og bekrefter at døren er brutt opp, men på grunn av ferieavvikling er det uklart når innbruddet har skjedd eller hva som er stjålet.

SONGDALEN:Alvorlig skadet etter E 39-ulykke Les egen sak.

MANDAL: Trafikkuhell ved Mones Les egen sak.

**ARENDAL: Full mann sendt bort

17.32:** En mann er så beruset at politiet bestemmer seg for å bortvise ham fra stedet.

**SØGNE: Fant jolle

17.58:** En person melder fra om at han har funnet en jolle i nærheten av Søgne og vil ta vare på denne.

**KRISTIANSAND: Bilbrann i Kongshavn

17.59:** Melding om branntilløp i en bil ved Kongshavn. Eieren klarer selv å berge bilen, som har forholdsvis lite skader. Politiet undersøker åstedet.

**ARENDAL: Ville ikke betale på bussen

19.25:** En mann nekter å betale for seg på bussen og lager så mye problemer at bussjåføren tilkaller politiet. Dermed blir mannen pålagt å holde seg vekke fra busstasjonen i Arendal.

**LINDESNES: Innbrudd via kjellervindu

19.40:** Huseier kommer hjem til Haga og oppdager at noen i løpet av ferien har tatt seg inn i huset gjennom kjellervinduet. Har ikke oversikt over hva som er stjålet og politiet vil undersøke stedet.

**FEKKEFJORD: Full i sentrum

19.36:** En mann er beruset i sentrum av Flekkefjord og dermed blir politiet tilkalt for å ordne opp.