KRISTIANSAND: Mannen har nylig vært frivillig innlagt på sykehuset, men skal ikke ha blitt sett siden klokken 19 12. januar.

— I samråd med familien har vi iverksatt en leteaksjon. Dette er en kar som kan legge ut på lange turer, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

- Står på bar bakke

- Status nå er at søket er avsluttet for kvelden. Vihar søkt gjennom hele området fra Strai til Otra og står på bar bakke, opplyseroperasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no lørdagkveld.

Politiet er derfor avhengig av nye opplysninger førde kan gjenoppta søket etter mannen.

Søkte med hunder og helikopter

Denne mannen er cirka 190 cm høy, har mellomblondt hår, er litt arrete i ansiktet og iført mørk svart jakke med grå striper. Politiet er interessert i tips fra turgåere i både Flekkefjord og i Baneheia.

Norske redningshunder (NRH) hadde i natt to hunder ute i Baneheia for å lete etter mannen. Det ble også gjennomført et søk med politihelikopteret fra Oslo.— Polithelikopteret har søkt med varmesøkende kamera. Vi har søkt i Baneheia og langs Otra opp til Torridal, men ikke funnet noe, sier Solås.

Nytt søk lørdag formiddag

I morgentimene lørdag begynte politiet et nytt søk etter den mannen.

— Det er cirka 20 frivillige fra Røde Kors, fire hundepatruljer fra Norske Redningshunder samt tre politipatruljer. I tillegg leter politiet i Flekkefjord etter ham, opplyste operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt.

Helikopteret som i natt deltok i leteaksjonen er returnert til Oslo.

— Får vi mer konkrete opplysninger å gå etter, kan helikopteret kalles tilbake, opplyser Alsaker.

Personen politiet leter etter er cirka 190 cm høy, har mellomblondt hår, er litt arrete i ansiktet og iført svart jakke med grå striper. Politiet er interessert i tips fra turgåere i både Flekkefjord og i Baneheia.