SØGNE: Like før klokka 16 lørdag fikk politiet melding om at en person hadde blitt kastet ut av bilen etter en trafikkulykke ved Trysfjorden i Søgne. Bilen sto da i full fyr i veikanten.

— Hendelsesforløpet er uklart, men det ser ut som sjåføren har kjørt utfor veien og deretter blitt kastet ut av bilen, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt.

Uskadet sjåfør

Kjøretøyet hadde store skader i fronten, noe som kan tyde på at bilen har kollidert med fjellveggen. Hvorvidt den begynte å brenne før eller etter utforkjørselen er uvisst. Årsaken til ulykken er også ukjent.

BRANN: En bil stod i brann ved E 39 i Søgne lørdag ettermiddag. Foto: Kristin Ellefsen

— Vi vet ikke noe om foranledningen. Han som satt i bilen er kjørt til sykehus og vi har ikke fått snakket med ham ennå. Hva som egentlig har skjedd blir noe den videre etterforskningen skal bringe klarhet i, sier Mæhre.Den 34 år gamle sjåføren virket så godt som uskadet da nødetatene kom til stedet.

— Tilstanden hans beskrives som stabil og bevisst, sier Mæhre.

Like før klokken 20 opplyser Sørlandet sykehus at mannen er lettere skadet.

UTBRENT: Bilen var fullstendig utbrent etter trafikkulykken ved Trysfjorden. Mannen som kjørte kom så godt som uskadet fra hendelsen. Foto: Kristin Ellefsen

Veien åpnetBrannvesenet fikk etter kort tid kontroll på brannen. En halvtime etter ulykken ble slukningsarbeidet avsluttet og bergingsbil tilkalt for å fjerne vraket.

Veien ble stengt i begge retninger mens redningsarbeidet pågikk, men klokka 16.25 ble det åpnet for trafikk i ett felt. Ved 17-tiden ble veien åpnet helt.