5 Håkon Opdal

Keeper: Usikker på et par tilbakespill. Målgivende til Hoff på 1-0. Sjanseløs på målene. Kanonredning på 2-3. 5 Glenn Andersen

Forsvar: Leverte i likhet med resten av laget en solid førsteomgang. Full kontroll på sin side. Ut med skade i pausen.

5 Bismark Acosta

Forsvar: En gigant i midtforsvaret de første 45 minuttene. Kriget inn 2-0. Holdt roen i de avgjørende situasjonene.

6 Jesper Mathisen (Starts beste)

Forsvar: Nok en god kamp. Vant alt av dueller både på bakken og i lufta. Ryddet opp i stor stil, spesielt mot slutten.

4 Amin Nouri

Forsvar: Uvant posisjon, men klarte godt før pause. Slet mer etter hvilen, da Start ble satt under press.

5 Ernest Asante

Midtbane: Terroriserte Kristiansen i førsteomgangen. Ikke involvert i like stor grad etter hvilen.

5 Markus Heikkinen

Midtbane: Fortsatt ubeseiret i Start. Tok seg av grovarbeidet på midtbanen. Så sliten ut da Tromsø presset på som mest.

6 Solomon Owello

Midtbane: Stor førsteomgang, hvor han fikk til det meste han prøvde på. Klarte ikke å ta tak mot slutten av kampen.

5 Espen Børufsen

Midtbane: La ned en enorm innsats både offensivt og defensivt. Gikk tom for krefter mot slutten av kampen.

5 Espen Hoff

Angrep: 100 prosent innsats som vanlig. Viste ro da han scoret ledermålet. Kunne ha satt flere.

6 Matthias Vilhjalmsson

Angrep: Målsnik. Scoret sitt sjette mål på de siste tre kampene. Godt samspill med Hoff, helt til sistnevnte ble byttet ut.

Innbyttere:

Gudmundur Kristjansson (4), inn fra 46. for Andersen. Klarte aldri å sette sitt preg på kampen.

Babacar Sarr, fra 74. for Hoff. For kort tid til å bli vurdert.

Alejandro Castro, fra 82. for Børufsen. For kort tid til å bli vurdert.