**VENNESLA: Innbrudd

00.00:** Uvedkommende har tatt seg inn i en hjullaster som stod parkert på Hunsøya i Vennesla. Kjøretøyet er blitt kjørt med på området. Politiet varslet eieren.

**MANDAL: Drivende cabincruiser

00.37:** En 29 fots cabincruiser ble meldt drivende ved Skjørnøy/Kleven i Mandal. Hovedredningssentralen ble varslet. — Det var ti personer ombord i båten som hadde fått motorstans. De varslet selv fra om hva som hadde skjedd og fikk hjelp av redningsskøyta som slepte dem inn til land. Det var greit vær og ingen dramatikk, opplyser vakthavende redningslederJohan MannsåkervedHovedredningssentralen til Fædrelandsvennen.

**LYNGDAL: Fyllekjøring

00.21:** En bilfører ble stanset mistenkt for fyllekjøring i Lyngdal.

**KRISTIANSAND: Kranglete gjest

01.06:** Havana ba om hjelp for å fjerne en kranglete gjest. Den polske gjesten ble bortvist av politiet på stedet, men dukket opp igjen. Han ble da anmeldt.

**ARENDAL: Restaurantbråk

01-02:** I løpet av en time loggførte politiet seks tilfeller av restaurantbråk. - Amper stemning flere steder. Politipatruljer i skytteltrafikk Langbrygga - arresten, opplyser Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

01-02:** Fire tilfeller av restaurantbråk i Kristiansand.

**SØGNE: Fyllekjøring

02.26:** En kvinne (26) anmeldes for kjøring i beruset tilstand i Søgne.

**ARENDAL: Fyllekjøring

03.00:** Politibåten i Arendal tok med seg en kvinne og en mann som begge var beruset. De ble anmeldt for fyllekjøring av båt og det ble tatt blodprøve av begge.

**FARSUND: Knivstikking

03.41:** Det kom inn flere meldinger om slagsmål og knivstikking i Farsund. Politiet og ambulanse ble kalt ut til stedet. På stedet ble en 21 år gammel asylsøker pågrepet siktet for knivstikking. Mannen ble kjørt til arresten i Kristiansand. Fornærmede er en 25 år gammel mann fra Farsund, som var blitt påført mindre skader. - Han er ikke alvorlig skadet, sier operasjonsleder Geir Andersen i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

**KRISTIANSAND: Funnet slått ned

05.09:** En mann ble funnet slått ned i Kongens gate. Mistenkte beskrives som en ikke-etnisk norsk, men fornærmedes beskrivelse er dårlig. Offeret ble kjørt til legevakta for behandling.

**VENNESLA: Bilbrann

05.11:** Kristiansandsregionen brann og redning rykket ut til bilbrann på Ålefjærveien, opplyser 110-sentralen.

**ARENDAL: Legemsbeskadigelse

06.04:** En mann møtte på politivakt i Arendal blodig i ansiktet. Politiet kjørte ham til legevakta, hvor han oppga hvor voldsepisoden skjedde. Mannen er påført kuttskader. En mann (19) er pågrepet. Hendelsesforløpet er så langt uklart.

**KRISTIANSAND: Kvinner pågrepet av politiet med tyvegods fra sykehuset

08.04:** Les egen sak

**LYNGDAL: Stjal bil og endte i grøfta

09.01:** Les egen sak

**GRIMSTAD: Sykkeluhell

10.42:** Les egen sak

**LYNGDAL: Bilbrann

15.12:** Brannvesenet meldte om brann i en personbil i Lyngdal. Brannen ble slukket med pulver og vann, og det er skader under panseret. Politiet undersøker saken ivder.

**GRIMSTAD: Råkjøring

15.12:** En mann i 40-årene ble tatt av UP på E 18 etter å ha blitt tatt i 141 km/t i 100-sonen ved Vesterled. Førerkortet ble beslaglagt.

**ARENDAL: Pipebrann

16.47:** På selveste St. Hansaften rykket Østre Agder brannvesen stasjon Arendal ut til en pipebrann i Molandsveien i Arendal.

**MANDAL: Uten lappen

18.13:** En mann (18) ble anmeldt av politiet i Mandal for kjøring av bil uten førerkort. - Gutten på 18 år mistenkes også for kjøring i ruspåvirket tilstand. Nødvendig blodprøve sikres, opplyser Agder politidistrikt.

**LILLESAND: Grovt tyveri

18.24:** En verandadør er brutt opp og det er gjort tyveri fra en privatadresse i Lillesand. Politiet gjennomfører sporsikring på stedet.

**LILLESAND: Innbrudd

18.35:** Vindusruta er knust på en privatadresse i Lillesand og tyver har vært inne. Politiet gjennomfører sporsikring på stedet.

**LINDESNES: Trafikkulykke

19.35:** Les egen sak.

**LILLESAND: Råkjøring

21.20:** En bilist (42) blir anmeldt av UP for å kjøre i 122,9 km/t i 100-sona på Storemyr i Lillesand. Bilisten kjørte med tilhenger. Førerkortet ble beslaglagt.

**MANDAL: Tresnekke på grunn

21.46:** Politibåten i Mandal meldte om at en eldre tresnekke hadde gått på grunn ved Sjøsanden. Ingen dramatikk og alle er kommet på land. Politiet mistenker ikke promillekjøring.