LILLESAND/BIRKENES: For å ta Lillesand først. Hornmusikken får det travelt på morgenkvisten der de er med på tre bekransninger på tre kvarter. Det skal bli både barnetog og småbarntog før og etter gudstjenesten, og på ettermiddagen stort borgertog.

Den store folkefesten i rådhusparken vil nok trekke mange til byen. Her blir det sang ved Marie Enghagen, Julie Storaas og Selma Leilic. Tale for dagen blir holdt av Cecilie Knibe Hanssen, og talen fra russen er det selve presidenten Julie Bekkelund som skal framføre. Til slutt blir det premiering av de to beste innslagene i kortesjen. Innimellom alt dette skal leikarringen danse, og det blir arrangementer rundt om på skolene.

For de som vil ha med seg litt interessant historikk, anbefales Nils M. Justviks foredrag "Kvinnene på Agder" i anledning stemmerettsjubileet. Sted er Carl Knudsengården.

Også på Justøya og i Høvåg er det barnetog og ulike aktiviteter.

I Birkenes feires dagen som vanlig både på Birkeland, Engesland og Herefoss. På Birkeland er det skoletog på morgenkvisten og høytidelig samling ved minnebautaen på Tobias jorde. Seinere er det festgudstjeneste i Birkenes kirke ved Geir Ola Tveit.

I Birkenesparken blir det mange aktiviteter utover ettermiddagen, med alt fra leiker og natursti til leikarring på programmet. Lars Saaghus holder talen for dagen før folketoget. Og på kvelden er det stor folkefest i Birkeneshallen.