Vil du oppleve parkens nye geparder må du i høysesongen ut med 399 kroner som voksen, og ønsker du å gå i badelandet i tillegg stiger prisen til 549 kroner. For barn er prisene henholdsvis 339 kroner og 489 kroner. Både med og uten badeland er prisene høyere enn nestemann på listen, nemlig Tusenfryd, som tar 389 kr for voksne og 315 for barn i inngang.

Dyreparken tar 399 kroner for at voksne skal få se de nye gepardene. Foto: Tore André Baardsen

Vet de er dyrest

— Vi er klar over at vi ligger i det øvre sjiktet i prisklasse. Parken vår har et enormt tilbud til alle som besøker oss, og vi gjør også kundeundersøkelser hvert år som viser at de synes at opplevelsen er verdt prisen, sier markedssjef i Dyreparken, Anniken Bjørnstad Schjøtt.

Skremmer ikke

Den høye prisen har derimot ikke skremt folk fra å avlegge parken et besøk. Løver, tigrer, kaptein Sabeltann og Julius slipper å gå uten besøk denne sommeren.

— Juni var en helt fantastisk måned for oss, med høyere besøk enn tidligere år. Mai var og en god måned, og i juli har vi hatt mye besøk. Det varme været har påvirket billettsalget litt, for da velger folk heller andre aktiviteter, sier Bjørnstad Schjøtt.

De neste på listen over inngangspenger er Kongeparken (379/319 kr), Hunderfossen (375/320 kr) og Bø Sommarland (299/289 kr), ifølge Nettavisen.