— Det var noen oppdrag fra midnatt og fram til nærmere tre-tiden i natt, som bandt opp en del ressurser. Så selv om det er twitret lite, var det smått hektisk her, sier operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt.

— Vi hadde jakt på en bil i henholdsvis Kristiansand og Arendal. Bilene valgte vi etter hvert å la gå, siden vi mener å vite hvem som kjørte, legger han til.

— I det tredje tilfellet, fra Grimstad, ble bilfører raskt stanset. De siste par timene har det vært stille i Agder, forteller Andersen klokka 5.25 mandag.

**TVEDESTRAND: Båtkontroller

16-24:** Politibåten er innom Tvedestrand og gjennomfører en kontroll av 25 fartøy.

— Dette resultater i en anmeldelse for manglende båtførerbevis og ett forlegg for manglende flyteplag, sier operasjonsleder Øyvind Andersen.

**MANDAL: Melding om vold

00.05:** Politi til adresse i Mandal etter melding om vold. En mann pågrepet etter å ha slått en kvinnelig bekjent.

Ettersom vedkommende er pågrepet vil han automatisk bli siktet i saken. Hendelsen vil bli etterforsket videre.

**ARENDAL: Fola Fola Blakken på tur

00.30:** Politiet mottar masse meldinger om en løs hest i Torsbudalen, som er på vei mot lyskrysset i toppen av Barbudalen.

— Det er en liten hest, beige/blakk farge med hvitt bliss. Hvem eier den, spør Andersen i en Tweet klokka 00.51. Syv minutter senere melder operasjonslederen at vedkommende som har hesten på beite hos seg, er på vei for å ta hånd om Blakken.

**KRISTIANSAND: Stakk av fra kontroll

01.34:** En bilist unnlot å stanse for kontroll ved Sørlandssenteret.

— Bilen forsvant i stor fart på Søm, så jakten ble avsluttet raskt. Vi mener å vite hvem som kjørte bilen. Saken anmeldes og etterforskes videre, sier operasjonsleder Øyvind Andersen.

**KRISTIANSAND: Full mopedist

01.56:** En mopedist blir stanset i Sømsveien grunnet mstenke om promillekjøring.

— Vedkommende tas med til legevakt for blodprøve. Fører var en gutt på 17 år, forteller Andersen.

Ettersom 17-åringen er avkrevd blodprøve blir han automatisk siktet for kjøring i påvirket tilstand.

**GRIMSTAD: Bilfører tatt med narko

02.48:** Politiet vil kontrollere en mannlig bilfører på 37 år, og får etter hvert stanset mannen på Fevikveien. Det viste seg at han ikke hadde rent mel i posten.

— Mannen var i besittelse av mindre mengder amfetamin og hasj. Han blir derfor anmeldt for dette, sier operasjonslederen.

**ARENDAL: Stakk fra politiet

02.59:** Nær Torsbudalen unnlater fører av en sølvgrå Mercedes å stoppe for politiet. Bilfører velger heller å stikke av.

— Politiet slipper bilen etter hvert avgårde da det er kjent id på føreren, forklarer Øyvind Andersen.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

06.12:** Mann pågrepet i Kr.sand med mindre mengder tabletter og amfetamin, samt en softgun.

**ARENDAL: Veltet på sykkel

06.50:** Mann veltet på tråsykkel Strømbroa, som binder Arendal sammen med Tromøya. Vedkommende ble tatt med av ambulanse til legevakt for behandling av sår.

— Det er ingen andre kjøretøy eller personer involvert i hendelsen, melder operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Rullet rundt på E 39

09.45:** Politiet får inn flere meldniger om en mann i elektrisk rullestol som kjører på E 39 ved Shell på Fidjane. En patrulje blir derfor dirigert til stedet.

— Jeg fikk nettopp tilbakemelding fra patruljen om at mannen i rullestol var observert på en gang- og sykkelsti, sier operasjonsleder Miriam Stausland i Agder politidistrikt klokka 10. — Han er dermed ute av E 39. Vi forsøker å få kontakt med mannen nå for å ta en prat med vedkommende, legger hun til.

**FARSUND: Løs hest

09.45:** Politiet får melding om en hest som løper i veien mellom Elledalen og Ove.