KRISTIANSAND: Åpen dør i Hans Johnsen-bygget

00.21: En patrulje sjekker om det er tegn til innbrudd etter at en elektrisk dør inn til Hans Johsen.bygget i Vestre Strandgate går opp og igjen. Finner ingen tegn til innbrudd, men varsler vaktselskap som sender ned vekter.

ARENDAL: Innbrudd og tyveri i bil

00.25: Det har vært innbrudd og tyveri i en bil i parkeringshuset på Amfi Arendal i går kveld. — Det er knust flere vinduer i bilen og en pc er stjålet. Fornærmede anmelder saken onsdag, opplyser operasjonsleder Øystein Vellesen i sin logg.

ARENDAL: Melding om innbrudd i hus

00.41: Politet får inn melding om at en mannsperson er i ferd med å bryte opp et vindu med kniv i Gamle Kittelsvei. Vedkommende som melder i fra, overrasker gjerningsmannen slik at han stikker fra stedet. En politipatrulje sendes til stedet, men finner ikke spor av mannen.

**ARENDAL: Mindreårige med drikkevarer

01.10:** En politipatrulje kommer over to gutter på 14 og 15 år som går søkkvåte gjennom sentrum. Guttene var i besittelse av hasjpipe og drikkevarer. - Guttene blir kjørt til institusjonen de hører hjemme, opplyser Øysten Vellesen.

**VENNESLA: Mulig innbrudd på legesenteret

01.17:** Avisbud melder om knust rute i inngangsdør til legesenteret i Sentrumsvegen. Patrulje drar til stedet, og finner et lite hull, men ikke tegn til innbrudd. Lensmannskontoret følger opp saken i onsdag.

VENNESLA: Pågrepet med amfetamin

02.13: En politipatrulje kommer over en 34 år gammel mann i Lundevegen som er i besittelse av kredittkort til en annen person og til en bedrift. Var også i besittelse av litt amfetamin og hasj. Mannen satt i arrest.

SØGNE/SONGDALEN: Anmeldt for kjøring uten førerkort

02.48: Patrulje sjekker en bil i Kuliaveien, mangler forsikring. Bilen avskiltes. Føreren av bilen, en 31 år gammel kvinne, hadde ikke førerkort på seg og ble innbrangt for nærmere sjekk. Anmeldes for kjøring uten førerkort.

KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

04.35: Politipatrulje stopper en 49 år gammel mann på Mosby som er i besittelse av narkotika. Mannen innbringes til arrest.

ARENDAL: Tatt med amfetamin

06.35: Politiet får melding om en mann like ved Volvobutikken på Strømsbusletta. Han hadde ikke vært truende, men ønsket penger av et vitne. Patruljen leter i området uten å finne personen. Klokken 07.24møter en mann på politivakta og beskrivelsne stemmer svært godt overens med dette forholdet. Han erkjenner dette, samt at han hadde med seg litt amfetamin i en lomme. 28-åringen ble i dag som i går bragt ned i en celle i påvente av avhør.

LYNGDAL: Mann (63) døde etter båtulykke

**TVEDESTRAND: Bil stjålet

13.04:** Melders bil stjålet, natt til onsdag. Bilen er en grå Renault Boxer, og den sto på parkeringsplass i Tjennaveien i Tvedestrand.

**GRIMSTAD: Aggressive tiggere

16.16:** Politiet fikk klager på noen tiggere som holdt til utenfor Oddensenteret. Flere kunder opplevde tiggerne som aggressive. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da denne ankom var tiggerne forsvunnet.

LYNGDAL: Stakk fra politiet

17.20: Politiet prøver forgjeves å stoppe en bil for en kontroll. En politipatrulje kjører etter bilen nordover riksvei 465 mot Kvås, men lykkes ikke med å finne denne igjen.

**RISØR: Ikke rent mel i posen?

17.45** : I forbindelse med en ransaking finner politiet en liten pose med hvitt innhold hos en 22 år gammel mann. Dette mistenker politiet for å være narkotika og mannen anmeldes for forholdet.

**ARENDAL: Innbruddstyv?

19.27:** Politiet får melding fra innringer som tror noen holder på å bryte seg inn i en leilighet i Hansnesåsen. Viser seg å være personer som ville på besøk, men vedkommende var ikke hjemme.

**GRIMSTAD: Rusede personer kjørte av veien

20.25:** To rusede menn tok kontakt med privatpersoner, etter å ha kjørt i grøfta med en bil. De to var noe skadet etter uhellet. Overfor politiet innrømmet den ene mannen, en 39-åring, å ha kjørt bilen uten å ha førerkort. Den andre mannen, en 22-åring, var i bestiitelse av narkotika.

**LILLESAND: Blodig person på Narvesen

21.50:** En blodig, beruset person, som hadde problemer med å stå på beina, tok turen innom Narvesen i Lillesand. En ambulanse tok personen med seg til legevakta i Kristiansand for undersøkelse. Politiet skal undersøke saken nærmere.

**RISØR: Tatt med hasj

22.01:** En politipatrulje anmelder en 36-åring for å ha vært i besittelse av fem gram hasj, i tillegg til bruk av narkotika.

**MANDAL: Bil meldt stjålet - funnet senere

22.45:** En grå Ford focus ble meldt stjålet fra Ime skole. Tyveriet hadde skjedd i tidspunktet mellom klokken 21.00 og 22.45. Klokken 23.13 ble bilen funnet parkert på Brennåsen i Songdalen. Like før hadde tyven stukket av fra bensinregningen på Shell ved Rosseland. Bilen ble tauet inn, og politiet skal undersøke den med tanke på å sikre seg spor.