Kari Huvestad (t.v.) fra Aust-Agder fylkeskommune og Marit Vatn Jensen fra Vest-Agder fylkeskommune er prosjektansvarlige for konkurransen. Foto: Kjartan Bjelland
Juryen som skal vurdere bildene består av fotograf Even Haldorsen (t.v.) og Kjartan Bjelland, fotgraf i Fædrelandsvennen. Foto: Marit Vatn Jensen

Fædrelandsvennen arrangerer i sommer en fotokonkurranse i samarbeid med Vest-Agder og Aust-Agder fylkeskommuner og Agderposten. Konkurransen er åpen for alle, og fem finalister vil bli premiert med 5000 kroner hver. Et utvalg bilder vil også bli presentert jevnlig på fvn.no. Meningen med konkurransen er å få fram gode bilder og historier fra sørlandsbyene Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal, Farsund, Lyngdal og Flekkefjord.

Her kan du lese mer om konkurransen!

Ikke bare idyll

Vinnerbildene og andre utvalgte bilder vil bli utstilt på konferansen «Utvikling og bevaring av de historiske sørlandsbyene» i Mandal kulturhus 17. september.

— Vi håper å få inn bilder fra byene som folk besøker. Det er lett å tenke idyll rundt disse vakre byene, men vi er opptatt av hvordan folk tolker byene, både positivt og negativt, sier Marit Vatn Jensen, rådgiver i Vest-Agder fylkeskommune.

#minsorlandsby

Bildene sendes til bilder@vaf.no, og vil bli mottatt i perioden 15. juni til 15. august. Bildene kan også lastes opp på Instagram. Husk da å bruke emneordet #minsorlandsby. Bidrag må inneholde navn, tittel på bildet, adresse, e-post og telefonnummer. Bildene må være i digitalt format og ha en størrelse på minimum 1 megabyte.

NB: Bildene må være i breddeformat for å bli vurdert!