**KRISTIANSAND: Fant sekk med softgun

23.31** fikk politiet melding om en bil med ungdommer som oppførte seg mistenkelig i Ægirsvei på Lund. En patrulje ble sendt til stedet. Bilen var bort, men patruljen kom over en sekk med to softguns som ingen ville gjøre rede for. Våpenkopiene ble beslaglagt, og vil bli destruert.

**VENNESLA: Innbrudd

00.23** ble en innbruddsalarm utløst på Meny Vennesla. Vekteren observerte en person inne i lokalet. En politipatrulje ble sendt til stedet, og mannen ble pågrepet. Vedkommende er en 27 år gammel mann fra Vennesla. Han ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Bråk på toget

00.51** varslet konduktøren på nattoget fra Stavanger til Kristiansand om at han trengte hjelp til å fjerne en person som laget bråk om bord i toget. Vedkommende ble bortvist av en politipatrulje.

**KRISTIANSAND: Dop

01.17** stoppet Tollvesenet to polske borgere som forsøkte å smugle inn en mindre mengde dopingmidler. Begge ble brakt inn til politistasjonen og bøtelagt. De to er henholdsvis 19 og 48 år gamle.

**TVEDESTRAND: Amfetamin

01.53** kom en politipatrulje i Tvedestrand over en person som var i besittelse av en mindre mengde amfetamin. Mannen, som er 46 år gammel, ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

02.31** fikk politiet melding fra en vakt fra Harveys som trengte hjelp med en bråkete gjest. Vedkommende, en 28 år gammel mann fra Kristiansand, ble tatt med til arresten.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

03.26** fikk politiet melding om at det nettopp var blitt knust et vindu på Grim. En politipatrulje søkte etter en gjerningsperson i området, men fant ingen. Huseier vil vurdere om han skal anmelde forholdet.

**VENNESLA: Innbrudd hos Joker

03.26** ble innbruddsalarmen hos Joker i Vennesla utløst. En politipatrulje ble sendt til stedet. Det viser seg at døren til butikken var blitt brutt opp. Gjerningsmannen hadde stukket av før politiet kom fram. Det er foreløpig uklart hva som eventuelt er blitt stjålet.

**ARENDAL: Bråk

03.40** fikk politiet melding om at en person laget bråk i Friergangen i Arendal. Da politiet kom til stedet var personen borte.

**KRISTIANSAND: Bråk

04.09** fikk politiet melding om bråk, skrik og skrål i Ægirsvei. Da politiet kom til stedet var alt rolig.

**KRISTIANSAND: Drosjepassasjerer ville ikke betale for seg

04.12** fikk politiet melding fra en drosjesjåfør som trengte bistand. To passasjerer nektet å gjøre opp for seg. Politiet sikret seg personalia, og man håper at personene vil gjøre opp for seg i ettertid. Dersom de ikke gjør det vil forholdet bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Bil i lyktestolpe

04.25** fikk politiet melding om en trafikkulykke i Toplandsveien. Redningspersonell rykket ut til stedet. Det viste seg at en bil hadde snurret rundt og kjørt inn i en lyktestolpe. Det var kun en person i bilen, og han ble kjørt til legevakten etter å ha klaget på smerter i ryggen.

**KRISTIANSAND: Person bortvist

04.59:** En politipatrulje bortviste en bråkete person fra Markensgate ved Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Berserk på Lund

10.50:** Politiet fikk melding om en berserk person på ICA Maxi på Lund. En patrulje dro til stedet og tok med seg en 42 år gammel mann som lagde bråk.

**VENNESLA: Innbrudd i biler

10.26:** Melding om innbrudd og skadeverk i fire biler ved Skansen i Vennesla. En patrulje dro til stedet for å undersøke. En bil hadde blitt forsøkt startet, og uvedkommende hadde i tillegg vært inne i tre andre biler. Politiet har sikret spor i saken.

**GRIMSTAD: Tyveri av ATV

12.31:** Grimstad politistasjon mottok anmeldelse på tyveri av en blå Yamaha Breeze, 125 cc. Kjøretøyet ble stjålet fra Vatnestrøm i Birkenes.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke ved UiA

14.50:** Les egen sak.

**VENNESLA: Butikktyv

16.10:** Politiet pågrep en butikktyv i en butikk i Vennesla. Det skal ha blitt stjålet for et mindre beløp, og butikken vil anmelde saken. Tyven er en mann (51) fra Vennesla, og ble senere løslatt.

**ARENDAL: Familie nasket

16.35:** Politiet pågrep en Tvedestrands-familie som stjal fra en butikk på Stoa. En dame (52) hadde stjålet varer for rundt 500 kroner, sammen med en mann (45) og et barn. Ingen ble innbragt i saken.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Lund

16.48:** En politipatrulje kom over et lite trafikkuhell i Ægirsvei. Ingen personskade, men den ene føreren mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Mannen (51) ble tatt med til legevakta for blodprøve.

**ARENDAL: Følte seg truet av gjeng

17.48:** En person følte seg truet av en gjeng i Strømsbuåsen. Politipatruljen tok en samtale med begge parter og de ville forholde seg hver til sitt.

**KRISTIANSAND: Skal ha blitt truet og sparket

18.11:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Kollisjon på E 39

19.24:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Knuste vindu på utested

21.07:** En mann knuste et vindu på etutested i sentrum. Han forsvant fra stedet i en bil. Forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Overfalt på Eydehavn

22.48:** Enperson ringte og ba om politi da han hadde blitt overfalt av en annen mann påEydehavn. Patruljene dro til stedet.

**FARSUND: Bråk på Nytorvet

22.48:** Melding om utenlandske borgere som lagde bråkpå Nytorvet. En av dem skal ha slått tilen 14-åring. Patruljen dro til stedet.