**FROLAND: Stjålet bil

23.46** får politiet melding om en stjålet High Lux pickup/varebil med registreringsnummer PC27820 i Froland.

**KRISTIANSAND: Stakk fra regningen

00.21** får politiet melding fra en taxisjåfør i Kvadraturen, om en passasjer som stakk fra taxiregningen på 800 kroner. Politiet fikk signalement på personen men fant ikke personen fredag kveld.

**BJORBEKK: Bil krasjet i midtrabatt

00.40** i Rykeneveien krasjet en bil med midtrabatt og et skilt. Da politiet kom til stedet var bil og fører borte.

**KRISTIANSAND: Besittelse av hasj

01.23** i Tordenskjoldsgate pågriper politiet ei jente med mindre mengder hasj. Uklart hvor mye. I den forbindelse blir også en gutt pågripet for besittelse av hasj.

**KRISTIANSAND: Trafikkontroll i sentrum

01.43** blir en persons førerkort beslaglagt, da 40 bilførere ble kontrollert rundt omkring i sentrum i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Slagsmål

02.11** Politipatruljen i Grimstad kjører en 22 år gammel mann fra Grimstad til sentral arresten i Arendal. Jente på 16 fra Grimstad skal ha fått minimale skader, men ble kjørt til legevakten i Grimstad for en sjekk.

**GRIMSTAD: Slagsmål

02.34** Politiet kjører en 18 år gammel mann fra Grimstad til legevakt, og deretter til arrest, etter slagsmål i Jyskestredet.

**HOVDEN: Slagsmål på hytte

05.45** får politiet melding om en potensiell knivstikking på ei hytte på Hovden. Det viser seg at to menn har sloss, og kamphanene har knust et bilde som en av personene har kuttet seg på, og som trolig er årsaken til at det først ble antatt at det var knivstikking. Den andre personen er uskadet. Hendelsen vil bli etterforsket av politiet på Hovden. Det er usikkert hvor gamle personene er.