**KRISTIANSAND: Innbrudd

12.14** fikk politiet melding om et innbrudd i en leilighet i Dronningens gate. Innbruddet skal ha skjedd mellom klokken 09.00 og 12.00 i dag. En pc var blitt stjålet fra stedet, og saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

12.39** fikk politiet melding om at en moped hadde vært innblandet i et trafikkuhell i Eventyrveien. Da politiet ankom stedet var mopedføreren vekk. Mopedene var tidligere på dagen blitt meldt stjålet fra Tinnheia, og politiet prøver nå å finne mopedføreren.

**MANDAL: Blodig mann

13.32** fikk politiet melding om en blodig mann som gikk rundt i Bryggegata i Mandal. En politipatrulje påtraff mannen, som karakteriseres som en kjenning av politiet, og kjørte ham hjem.

**SØGNE: Hytteinnbrudd

13.34** fikk politiet melding om innbrudd i en hytte i Langenesveien i Søgne. Hva som er blitt stjålet er usikkert, og politiet har opprettet en sak på forholdet.

**LYNGDAL: Innbrudd

15.30** fikk politiet melding om innbrudd i et bolighus i Lyngdal. Innbruddet skal ha funnet sted 24. oktober mellom klokken 06.30 og 15.40. Tyvene stjal diverse vekslepenger og en trebolle. Politiet har ingen mistenkte.

LYNGDAL: Innbrudd

Politiet fikk melding om et innbrudd i et bolighus i Lyngdal. Innbruddet skal ha funnet sted mellom i går klokken 20.00 og i dag. Tyver stjal diverse vekslepenger. Politiet har ingen mistenkte.

LYNGDAL: Innbrudd

I tidsrommet fra klokken 18.00 i går til klokken 08.00 i dag har det vært et innbrudd i en bedrift i Lyngdal. Tyvene har stjålet vekslepenger. Forholdet er anmeldt.