KRISTIANSAND: — Det vi fikk servert nå var en femtedel av en superstjerne. Slash som soloartist selger ikke festivalbilletter i 2008, sier musikkviter og journalist Asbjørn Slettemark, til fvn.no.

Les også: Slash første headliner til Quart

Han er heller ikke imponert over opplegget som er rundt artistens opptreden på Quart. På dagens pressekonferanse i Oslo ville ikke Slash røpe hvem han planlegger å ta med seg som gjesteartister på Quart. Han ville heller ikke si noe om repertoaret.

  • Det er for tidlig å si hvordan konserten blir, men det vil bli en miks av gamle og nye sanger og kjente gjester, sa Slash på pressekonferansen.

— Det høres ut som han planlegger en jam på bygdehuset, sier Slettemark.

Buli har skissert at Quart skal toppe David Bowie hver dag i fem dager under neste års Quart. Da må det mer trøkk til, mener Slettemark.

— Det er ikke noe trøkk i dette annet enn at det er gitaristen i et av verdens beste rockeband, sier Slettemark, som har vært fan av Guns N' Roses siden 1986 og som fremdeles håper på gjenforening.

Slettemark sier han har lyst til at Quart skal komme inn i en nye storhetstid, men at festivalen må legge andre prinsipper til grunn for å få festivalen opp på beina igjen. Quart har til stadighet lovet både store og større navn.

— Det nytter ikke å fortelle publikum hva man håper skal skje, man slå i bordet med signerte avtaler, sier Slettemark.

Han har liten tro på at dagens annonsering gir gullpassene bein å gå på, slik Buli anslår.

Det var stinn brakke med pressefolk da Slash annonserte sin ankomst til Quart. Foto: Torgeir Eikeland