ARENDAL: — Bilføreren som stakk fra stedet, kjørte en bil som vi har mottatt en muntlig tyverimelding på, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, til fvn.no.

Klokken 22.30 meldte politiet at en 25-åring var pågrepet, men etter nærmere undersøkelser ble mannen sjekket ut av saken.

— Det kan tyde på at mannen som kjørte bilen, er hardt skadet. Frontruten i bilen ble knust, og rattet er helt bøyd, opplyser Osaland.

Ved midnatt ble en mann i slutten av 20-årene pågrepet av politiet, melder NTB. Han ble innbrakt og fremstilt på legevakta for å ta nødvendige prøver.

LANG KØ: E 18 ble stengt på ulykkesstedet. Det skapte lange køer. Foto: Morten Boswarva

Tre minutter etter at den første meldingen om ulykken kom inn til politiet, fikk operasjonssentralen beskjed om at en person hadde stukket fra stedet.— I den ene bilen satt en familie på tre personer. Disse tre er kjørt til Sørlandet sykehus Arendal for behandling. Foreløpig ser det ikke ut til at de involverte er alvorlig skadet, men det har vært mye energi inne i bildet, så skadeomfanget er noe uklart, opplyser Osaland.

Politiet fikk i kveld inn en tyverimelding på bilen som ble kjørt av mannen som stakk fra stedet. Den ble stjålet fra en adresse i nærheten av Asdal i Arendal. Det var en kvinne som hadde vært på en fest, og oppdaget at nøklene og bilen var borte.

E 18 var en periode stengt ved ulykkesstedet. Det var ved 22-tiden at politiet fikk melding om en alvorlig trafikkulykke ved Rannekleiv i Arendal.