**ÅMLI: Tatt uten førerkort

00.53** Poltiet stoppet en kjenning, som ved flere anledninger har blitt tatt for å kjøre uten gyldig førerkort. Den 41 år gamle mannen var som vanlig uten gyldig førerkort. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**SØGNE: Tatt med promille

01.05** En patrulje stoppet en bilfører mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Det viser seg at den 17 år gamle gutten fra Søgne heller ikke har gyldig førerkort. Gutten ble tatt med til politistasjonen for en promilletest som viste 1,04 i promille. Gutten ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og kjøring i påvirket tilstand.

**SØGNE: Husbråk og høy musikk

01.01** Flere naboer klagde på husbråk i Ausvigheia i Søgne natt til søndag. En fest i nabolaget har tatt så av at barn i nabolaget har problemer med å sove. Politiet har oppsøkt husadressen gjentatte ganger i løpet av helgen uten at det har hjulpet. En patrulje drar på nytt til stedet hvor de innbringer huseier til politiarresten. Den 21 år gamle huseieren framsatte også trusler mot politiet og vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Kjørt til legevakta

01.22** En patrulje kjørte en 20 år gammel mann med mulig brukket nese til legevakta. Ifølge politiet står en ukjent gjerningsmann bak legemsfornærmelsen.

**KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

01.56** En 41 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt for å ha urinert på offentlig sted.

**SØGNE: Gikk amok i eget hjem

02.04** En huseier gikk amok og og knuste vinduet i egen bolig med deler av boligens inventar. Den 31 år gamle mannen pådro seg et kutt i hånden etter å ha knust vinduet og ble kjørt til legevakta av politiet for en sjekk.

**MANDAL: Fikk kutt i pannen

02.07** To svensker røk sammen i et slagsmål i Mandal. Fornærmede, en 45 år gammel mann, ble påført kutt i panna som følge av slåsskampen. 45-åringen ble kjørt til legevakta for nærmere sjekk. Vedkommende ønsket ikke å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.37** Fra Fønix kino innbrakte politiet en 28 år gammel mann fra Kristiansand som var svært beruset. I arresten ble det også funnet narkotika på vedkommende. Mannen vil bli anmeldt for forholdet

**KRISTIANSAND: Ble bortvist fra Ernst Hotell

02.57** Ansatte på Ernst Hotell ba om politiets bistand. Vaktene på stedet fikk en håndfull med en svært vanskelig person som oppholdt seg på hotellet. Patruljen kom over en overstadig beruset person. Vedkommende ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Lurte seg inn på utested

02.55** En 17 år gammel jente fra Søgne klarte å lure seg forbi vaktene og inn på utestedet Leopold. Vaktene på stedet ba om politiets assistanse til å fjerne 17-åringen fra utestedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

03.05** En patrulje stoppet en 27 år gammel mann fra Kristiansand som kjørte uten gyldig førerkort. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i resepsjonen

03.12** Politiet fikk melding fra resepsjonen på Ernst Hotell om en slåsskamp på stedet. Da patruljen ankom hotellet ble forholdet ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp ved Havana

03.27** Politiet fikk melding om slåssing i Vestre Strandgate ved restaurant Havana. Da politiet ankom var det stille og rolig på stedet.

**MANDAL: Ubuden gjest lagde kvalm

03.28** Politiet fikk melding om kraftig husbråk med slåsskamp både i og utenfor bolig i Mandal. En ubuden gjest gjorde seg vanskelig på en ungdomsfest. Vedkommende ble kjørt bort av politiet og festen roet seg like etter.

KRISTIANSAND: Ble sparket og slått

**KRISTIANSAND: Ba om ambulanse

03.53** En ung jente ba om ambulanse etter at en person ble slått ned i Kristiansand sentrum. Da patruljen ankom stedet viste det seg at fornærmede blødde fra nesen, men at det ikke var behov for ambulanse. Vedkommende ønsket heller ikke hjelp fra politiet.

**KRISTIANSAND: Forsøk på innbrudd

04.46** Politiet fikk melding fra en kvinne som våknet av at noen forsøkte å ta seg inn i boligen hennes. Ifølge kvinnen skal hun ha hørt en bil starte opp på utsiden og sett noen forsøke å få opp et av soveromsvinduene. Da politiet ankom stedet var gjerningsmennnene borte.

**KRISTIANSAND: Ruset på amfetamin

05.12** En 17 år gammel jente ble kjørt til legevakta overstadig beruset. Etter sjekk ble det slått fast at jenta var ruset på amfetamin. Jenta ble innbrakt til arresten og anmeldt for bruk av narkotika. Politiet har kontaktet jentas pårørende.

**KRISTIANSAND: Prøvde å stikke av

04.45** En patrulje meldte fra om et forsøk på å stoppe en bil som forsøkte å unndra seg kontroll. Patruljen valgte å følge etter vedkommende og kom til en adresse hvor bilen stod gjemt bak en bygning på stedet. Patruljen påtraff like etter eier av bilen som var beruset. På stedet oppholdt det seg også flere andre og politiet forsøker nå å finne ut hvem som var føreren av bilen i det aktuelle tidsrommet.

GRIMSTAD: Skallet ned på do

**VENNESLA: Innbrudd i butikk

08.57** Politiet fikk melding om innbrudd i Altmulig btikken i Vennesla. Fra stedet var det blitt stjålet minislipere og en godteriautomat.