**KRISTIANSAND: Promillekjøring

22.50** får politiet melding om mulig promillekjøring på ferjeterminalen i Kristiansand. En trailerfører blir stoppet. Mannen, en 52-åring fra Sverige er mistenkt for promillekjøring og det vil bli tatt utvidet prøve av ham. Svensken kjørte en norskregistrert trailer.

**VENNESLA: Skadeverk

22.59** får politiet melding om skadeverk i Vennesla. Det er knust et vindu i en forretning, og en 32-åring er anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Ordensforstyrrelse

23.30** Russ som bråker ved Mones

**SØGNE: 91 km/t i 50 sone

22.30-23.30** er det holdt fartskontroll i 50-sonen på Toftelandsveien. En 19-årings førerkort blir beslaglagt, da han blir målt til å ha kjørt i 91 kilometer i timen — 41 km/t over tillat hastighet.

**KRISTIANSAND: Fyll på Rutebilstasjonen

00.08** melder en bussjåfør at han har problemer med å kjøre videre på grunn av to berusede personer som lager vanskeligheter. Politiet kommer for å bistå, og personene blir snakket til rette.

**FLEKKERØY: Hærverk i tunnelen

00.44** blir det meldt fra vegtrafikksentralen at et brannslukningsapparat nok en gang er fjernet fra Flekkerøytunnelen. Det er uklart om apparatet er tømt i tunnelen. Brannvesenet rykket ut til stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte av veien - mistenkt for promillekjøring

00.52** får politiet melding om en bil som har kjørt av veien ved Gillsvann. Det viser seg at det er ingen personskader. Føreren er mistenkt for promillekjlring. Der er en mann på 21 år. Det er et noe uklart eierforhold på bilen, som var uregistrert, men hadde et registreringsnummer i bagasjerommet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i taxi

05.28** får politiet melding at det har vært innbrudd i en taxi plassert på Oddernesveien. Et sidevindu på bilen er knust og noe penger, anslagsvis mellom 500-1000 kroner, er stjålet.

**LILLESAND: Russebuss parkert delvis på E18

05.41**

**ARENDAL: Rullet joint

14.15** kom en politipatrulje over en parkert bil ved vanntårnet på Hisøya. I bilen var det to menn på 18 år som var i ferd med å røyke hasj. De to vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Gås på E 18

14.29** fikk politiet melding om at en stor gås var ute og gikk på E 18 ved Dyreparken. Politiet tok kontakt med dyreparken siden de mistenkte at gåsa kunne ha forsvunnet derfra. Etter hvert forsvant gåsa fra veien.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

17.01** fikk politiet melding om butikktyveri fra Cubus og DNA i Markens. Den mistenkte, en mann, oppførte seg i tillegg ufint mot betjeningen i butikkene.

**AUDNEDAL: Innbrudd i hytte

17.57** fikk politiet melding om at det har vært innbrudd i en hytte på Nepstad ved Konsmo. En dør er brutt opp og det er stjålet en del ting.

**ARENDAL: Skrapet opp bil

19.00** fikk politiet melding fra en bileier som hadde latt bilen stå parkert på utsiden av OBS på stoa mens han var inne i butikken. Da han kom ut igjen hadde noen vært borte i bilen hans og laget riper i lakken. Bileier vil anmelde forholdet.

**TVEDESTRAND: Skøyt Svane

19.01** fikk politiet melding om at noen hadde skutt en svane ved Butjenna i Tvedestrand. Gjerningsmennene stakk av gårde da de ble oppmerksomme på at det var noen som hadde observert ugjerningen.

**FARSUND: Bråk på asylmottak

19.07** fikk politiet melding om bråk på et asylmottak i Farsund. En av beboerne hadde truet de andre beboerne, og knuste også noen vinduer på stedet. Mannen ble tatt hånd om av en politipatrulje og fjernet fra stedet. De som er ansvarlige på stedet har sørget for å omplassere mannen midlertidig.

**GRIMSTAD: Innbrudd på Fuhr-bygget

19.22** fikk politiet melding om at noen ungdommer hadde brutt seg inn på Fuhr-bygget i Storgata i Grimstad. En patrulje ble sendt til stedet, og to unge gutter i alderen 13 og 14 år ble pågrepet. Kort tid senere ble ytterligere tre personer pågrepet. Det viste seg at guttene ikke har brutt seg inn, men gått inn en åpen dør. Guttene hadde heller ikke ødelagt noe. Foreldrene til guttene ble varslet, og guttene ble sendt hjem.

**TVEDESTRAND: Krakilsk på Mamma Mia

19.27** fikk politiet melding om en krakilsk person på Mamma Mia i Tvedestrand. Mannen trakasserte kunder på stedet, og i tillegg trakasserte han en av politimennene. Mannen ble kjørt til arresten, og vil bli anmeldt for forholdene.

**LYNGDAL: Klage på trailer

19.47** fikk politiet klage på en trailer som forårsaket lange køer ved bomstasjonen på E 39 vest for Lyngdal. Politiet hadde ingen ledige patruljer å sende ut.

**KRISTIANSAND: Tyveri av øl

20.08** fikk politiet melding om at noen ansatte ved Rema 1000 i Tordenskjoldsgate hadde tatt en mann på fersken da han forsøkte å ta med seg noen øl uten å betale for dette.

**ARENDAL: Krangel om treningstider

20.37** fikk politiet melding om bråk ved Stintahallen. En patrulje ble sendt til stedet og politiet fikk meglet mellom partene som kranglet om treningstider i hallen.